Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
10/12/2019 04:41:59

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Pàgina d'inici del web municipal

Ofertes de treball

Ofertes de treball
Plega widget: Ofertes de treball
 • 09.12.2019
  ADMINISTRATIU/IVA COMPTABLE

  Empresa de fabricació d'articles d'escriptura cerca administratiu/iva comptable per les següents tasques: cobraments i pagaments, realització cicle comptable i fiscal, tancament comptable i comptabilitat analítica. Programa 30 Plus. Per a poder inscriure's en aquesta oferta és imprescindible tenir 30 anys o més, estar a l'atur i inscrit/a a l'OTG de Sant Feliu i no estar duent a terme cap acció formativa.

 • 04.12.2019
  ADMINISTRATIU/IVA

  Administratiu/va, s'encarregarà de gestionar la cartera de clients del despatx en l'àmbit laboral (assessorament al client, confecció de nòmines i contractes, gestió de RLC, RNT I CRA, etc). Realitzarà tasques administratives i de recolzament a la secció comptable. Programa 30 Plus. Per a poder inscriure's en aquesta oferta és imprescindible tenir 30 anys o més, estar a l'atur i inscrit/a a l'OTG de Sant Feliu i no estar duent a terme cap acció formativa.

 • 03.12.2019
  TÈCNIC/A COMPRES

  URGENT Empresa de desenvolupament i fabricació de productes del sector d'automoció cerca tècnic/a compres per realitzar les següents tasques: sol·licitud d'ofertes i selecció de proveïdors, planificació de demanda i seguiment d'aprovisionaments per garantir la producció i recanvis a clients,seguiment de les entregues i temps necessari, control òptim i valoració de estocs.

 • 03.12.2019
  OPERARI/ÀRIA

  URGENT Empresa de desenvolupament i fabricació de productes del sector d'automoció cerca operari/ària de producció per muntatge de subconjunts i components de vehicles, verificació i rectificació de components per qualitat, eines de muntatge. Es requereix mínim 1 any d'experiència com a operari/ària en cadena de muntatge de components de vehicles.

 • 03.12.2019
  OPERARI/ÀRIA

  Empresa de disseny i fabricació de material electrònic cerca operari/ària per verificar plaques d'electrònica, inserir components electrònics de convencional, registrar produccions i reparar plaques d'electrònica.

 • 29.11.2019
  ADMINISTRATIU/IVA

  URGENT Empresa distribuïdora de productes cerca administratiu/va per fer les següents tasques administratives: atenció telefònica, gestió de clients, suport facturació, gestió correu electrònic,...etc. Es valorarà disposar de nivell mig d'anglès.

 • 29.11.2019
  CAMBRER/A

  Restaurant cerca ajudant cambrer/a per servei de taules, neteja copes, coberts, etc,...

 • 29.11.2019
  ADMINISTRATIU/IVA DEP. COMPRES

  Administratiu/va per introduir mostres, comandes, seguiment comandes i gestió documental. Es valorarà eficiència, dinamisme, organització, responsabilitat, implicació i proactivitat. Anglès mitjà.

 • 27.11.2019
  MAGATZEM

  Operari/ària de magatzem per càrrega i descàrrega de camions, envasat de garrafes, organització de magatzem, neteja de dipòsits, ubicació material al magatzem. Imprescindible disposar de carnet carretons vigent.

 • 27.11.2019
  TELEMÀRQUETING

  Empresa del sector químic cerca persona per a incorporar al Call Center de l'empresa. Tasques a desenvolupar: Realitzar trucades oferint el producte (producte líquid mediambiental), concertar visites als comercials i atenció telefònica post venta als clients. Contracte per baixa de paternitat. Es valora el carnet de conduir i el vehicle propi.

 • 27.11.2019
  COMERCIAL

  Empresa del sector químic cerca comercial per realitzar visites concertades prèviament per tot l'àmbit nacional, i redacció d'informes a la direcció. Sou segons conveni més quilometratge i dietes.

 • 27.11.2019
  QUÍMIC/A

  Es cerca una persona resident a la zona del Baix Llobregat per treballar de químic/a. Tasques a desenvolupar: Anàlisi del producte fabricat, comprobació dels paràmetres segons les normatives de qualitat, preparació de la dissolució patró, realitzar informes i raports sota supervisió. Possibilitat que sigui estudiant de Grau de química en els darrers cursos de la carrera o que l'hagi finalitzat recentment.

 • 27.11.2019
  ADMINISTRATIU/IVA

  Empresa d'arts gràfiques cerca administratiu/va per fer tasques d'atenció al client, facturació, comptabilitat, arxiu,.... Contracte temporal per substitució de maternitat.

 • 27.11.2019
  ADMINISTRATIU/IVA

  Empresa del sector de fabricació de productes cerca administratiu/va per fer les següents tasques: atenció client, gestió i introducció de comandes al sistema, preparació de comandes, facturació, recompte de material,...etc. Es requereixen coneixements del paquet office i es valorarà coneixements de Sage Erowin. Es valorarà disposar de carnet i vehicle propi (moto o cotxe). Programa 30 Plus. Per a poder inscriure's en aquesta oferta és imprescindible tenir 30 anys o més, estar a l'atur i inscrit/a a l'OTG de Sant Feliu i no estar duent a terme cap acció formativa.

 • 22.11.2019
  SOLDADURA

  Empresa de fabricació material sanitari, cerca soldador TIG en acer inoxidable de petits espessors de 1 a 1,5 mm. Es requereix coneixements d'interpretació de planells de fabricació.

 • 21.11.2019
  INFERMERIA

  Residencia Geriàtrica cerca infermer/a per realitzar tasques de tipus assistencial relacionades amb l'àrea d'infermeria per a caps de setmana alterns.

 • 20.11.2019
  AUXILIAR ADMINISTRATIU

  Tasques administratives genèriques. Imprescindible coneixements de comptabilitat i anglès nivell mig/alt. Domini del paquet Office, Sage, Contaplus. Es valora la capacitat d'aprenentatge i el treball en equip.

 • 19.11.2019
  AUXILIAR ADMINISTRATIU

  Empresa del sector de la siderometalúrgica cerca auxiliar administratiu/va per realitzar les següents tasques administratives: atenció telefònica, prefacturació, seguiment comandes,...etc. S'ofereix contracte de baixa de maternitat (5-6 mesos).

 • 15.11.2019
  AUXILIAR ADMINISTRATIU

  Centre de formació cerca auxiliar administratiu per realitzar les següents tasques: portar comptabilitat del centre amb el programa A3 i fer atenció telefònica. Es requereixen coneixements de comptabilitat. Programa 30 Plus. Per a poder inscriure's en aquesta oferta és imprescindible tenir 30 anys o més, estar a l'atur i inscrit/a a l'OTG de Sant Feliu i no estar duent a terme cap acció formativa.

 • 13.11.2019
  AUXILIAR ADMINISTRATIU

  Assessoria jurídica cerca auxiliar administratiu/iva per realitzar les següents tasques: recepció de documents, atenció telefònica, atendre visites, arxiu de documentació, tramitació d'expedients i actualització d'agenda. ES requereix coneixements del full de càlcul (Excel). Programa 30 Plus. Per a poder inscriure's en aquesta oferta és imprescindible tenir 30 anys o més, estar a l'atur i inscrit/a a l'OTG de Sant Feliu i no estar duent a terme cap acció formativa.

 • 13.11.2019
  ADVOCAT/ADA

  Assessoria jurídica cerca estudiant o graduat en dret per realitzar les següents tasques: confeccionar demandes, estar en contacte amb jutjats, realitzar captació de clients, suport assessorament general, elaboració d'informes. Es requereix llicenciatura o està cursant estudis de dret.

 • 12.11.2019
  MATRICER/A

  Oficial especialista, experiència manteniment correctiu de matrius de tall i embutició. Autonomia en la posada a punt de premsa de producció. Coneixement de màquines i eines com fresadora, torns, rectificadores i foradadora. Pont grua. Valorable experiència en soldadura Tig/Mig. Dependrà directament del responsable de matriceria. Es requereix carnet de carretoner

 • 11.11.2019
  PERRUQUER/A

  Centre geriàtric cerca perruquer/a per realitzar el servei que sol·liciti l'usuari/ària amb productes de perruqueria (tallar, tenyir, pentinar, rentar i marcar,etc...).

 • 06.11.2019
  TÈCNIC/A D'ASCENSORS

  Tècnic/a de manteniment d'ascensor en diferents categories (aprenent, oficial de 1a, 2a i 3a). Funcions principals a realitzar: manteniment preventiu i correctiu dels ascensors assignats; realització d'inspeccions periòdiques; donar suport tècnic davant possibles avaries. Imprescindible: Certificat de manteniment d'ascensors. Es busca una persona organitzada, detallista i amb motivació pel sector.

 • 06.11.2019
  INFERMERIA

  Infermer/a per treballar a una residència i centre de dia. Les funcions a realitzar estaran relacionades amb l'atenció assistencial de les cures sanitàries i d'infermeria de les persones residents i usuàries del centre de dia. Cerquen una persona empàtica, compromesa, que li agradi treballar en equip i que tingui voluntat de millora continua.

 • 04.11.2019
  AUXILIAR DE GERIATRIA

  Auxiliar de geriatria per a residència de gent gran situada a Corbera. Es requereix formació especialitzada i vehicle.

 • 31.10.2019
  ADMINISTRATIU/IVA

  Administratiu/va per atenció telefònica, coordinació i gestió de comandes de recanvis nacionals i internacionals, generació d'albarans, coordinació i gestió de transport i logística.

 • 29.10.2019
  FRED INDUSTRIAL

  Empresa d'instal·lacions i manteniment de sistemes de climatització cerca frigorista oficial de primera per fer el manteniment i instal·lacions de climatització d'edificis i vivendes. Es requereix experiència com a frigorista i disposar del permís de conduir B per poder fer desplaçaments amb cotxe d'empresa per la comarca del Barcelonès.

 • 23.10.2019
  LAMPISTA

  Oficial 1a o 2a per treballs de fontaneria, aire condicionat i electricitat per a particulars, comunitats i empreses.

 • 23.10.2019
  ADMINISTRATIU/IVA DEP. COMERCIAL

  Empresa del sector d'assegurances cerca aux. administratiu per realitzar les següent funcions: gestió de la cartera de clients, prospecció de clients nous, seguiment venda i posvenda, gestió administrativa dels clients (sinistres, rebuts), comercialització dels productes asseguradors i financers de la companyia. Programa 30 Plus. Per a poder inscriure's en aquesta oferta és imprescindible tenir 30 anys o més, estar a l'atur i inscrit/a a l'OTG de Sant Feliu i no estar duent a terme cap acció formativa

 • 09.10.2019
  DEPENDENT/A FRUITERIA

  Fruiteria cerca ajudant d'encarregat de botiga per realitzar les següents tasques: muntatge i recolliment del gènere de la botiga (apilar caixes i amb carretó ficar i treure de la càmera refrigeradora). Temporalment anar a collir al camp i repartir comandes a domicili.

 • 09.10.2019
  TÈCNIC/A EN RISCOS LABORALS

  Tècnic/a PRL per gestionar tota la documentació relacionada amb la CAE de l'empresa. Demanar i verificar tota la documentació de tot el personal i empreses concurrents en els esdeveniments de l'empresa. Mantenir, gestionar i adequar els processos relacionats amb la OHSAS 18001, ajudant en el canvi per actualitzar a ISO 45001. Realitzar activitats d'informació i formació bàsica de treballadors. Imprescindible coneixements de paquet office i d'aplicatius de gestió documental con Ctaima o e-coordina.

 • 08.10.2019
  GESTOR/A DE COMPTES

  Visites comercials, elaboració d'ofertes, seguiment, negociació i tancament de comandes, fidelització de clients, estudis de mercat. Es valorarà l'experiència com a comercial de vendes o responsable de compres. Es necessita un nivell alt d'anglès. Capacitat de compromís, responsabilitat, vocació comercial i de treball en equip. Disponibilitat per viatjar.

 • 07.10.2019
  CAMBRER/A

  Restaurant cerca auxiliar de servei i cuina, per donar suport en l'atenció al client per cafeteria i restaurant i fer tasques de neteja i ordre. Es requereix transport propi per arribar al lloc de treball.

 • 07.10.2019
  AUXILIAR DE CUINA

  Restaurant requereix ajudant de cuina, per elaboració de menús, tapes, entrepans,etc. Control de comandes, ordre i neteja.

 • 03.10.2019
  ADMINISTRATIU/IVA

  Administratiu/va amb experiència mínima de 3 anys en el sector de control de plagues. S'encarregarà de realitzar les funcions administratives de l'àrea tècnica i comercial de l'empresa a la província de Barcelona. Es requereix disposar de coneixements avançats dels programes de text i càlcul i de l'ús de correu electrònic i d'eines de comunicació 3.0.

 • 01.10.2019
  ADMINISTRATIU/IVA D'OBRA

  Empresa de disseny de cablejat necessita suport administratius per al cap de projecte. Imprescindibles coneixements del sector de les telecomunicacions i coneixements del disseny del cablejat de la fibra òptica. Persona acostumada a treballar amb plànols. el lloc de treball està a Sant Feliu però el projecte hi és al Regne Unit.

 • 27.09.2019
  ADMINISTRATIU/IVA DEP. COMERCIAL

  Administratiu/va Comercial amb italià mig-alt per atenció clients, proveïdors, gestió comandes, mostres, seguiment d'incidències. Es valorarà l'experiència com a assistent comercial, comercial de vendes o assistent de compres. També es valorarà la proactivitat, la capacitat d'organització, la responsabilitat i la capacitat d'aprenentatge.

 • 25.09.2019
  AUXILIAR DE CUINA

  Auxiliar de cuina avançada, per ajuda a preparació de plats freds, torrades i neteja del lloc de treball. Imprescindible experiència, dinamisme, organització i capacitat de treball en equip.

 • 23.09.2019
  ADMINISTRATIU/IVA AT. CLIENT

  Empresa del sector del metall cerca Administratiu/va atenció al client per realitzar les següents tasques: atenció telefònica i control de centraleta, gestió de correu electrònic, tasques de suport administratiu. Es requereix anglès per l'atenció als clients estrangers. Contracte de baixa per maternitat.

 • 23.09.2019
  ADMINISTRATIU/IVA DEP. COMERCIAL

  Empresa del sector del metall cerca Administratiu/va Comercial per fer tasques de gestió de transport, atenció al client en anglès i tasques comercials.

 • 19.09.2019
  DEPENDENT/A DE COMERÇ

  Dependent/a de comerç, atenció al client, reposició i ubicació de gènere, caixa i gestió de targeta client. Preparació de paquets i regals, neteja i adequació de la botiga.Es valora la visió comercial, capacitat de resolució, escolta activa de la clientela. Imprescindible experiència. Campanya de Nadal.

 • 18.09.2019
  TÈCNIC/A

  OFERTA PUBLICA: Tècnic/a de Gestió (A2). Consultar les bases a www.santfeliu.cat Tal i com estableix l'article 38 de l'Ordenança de Transparència i administració electrònica de l'Ajuntament, les sol·licituds per participar en qualsevol procés selectiu convocat per l'Ajuntament de Sant Feliu, s'hauran de fer per mitjans electrònics. Trobareu més informació, en el tràmit específic de participació en processos de selecció de personal de l'Ajuntament.

 • 16.09.2019
  TÈCNIC/A EN FORMACIÓ

  OFERTA PUBLICA: Tècnic/a del Programa FOAP. Consultar les bases a www.santfeliu.cat Tal i com estableix l'article 38 de l'Ordenança de Transparència i administració electrònica de l'Ajuntament, les sol·licituds per participar en qualsevol procés selectiu convocat per l'Ajuntament de Sant Feliu, s'hauran de fer per mitjans electrònics. Trobareu més informació, en el tràmit específic de participació en processos de selecció de personal de l'Ajuntament.

 • 17.09.2019
  ARTS GRAFIQUES

  Empresa de publicitat i arts gràfiques cerca muntador/a d'arts gràfiques, per instal·lar vinils i donar suport als processos d'impressió i tall.

 • 17.09.2019
  PERRUQUER/A

  Perruqueria requereix oficial 1ª o 2ª de Perruqueria per fer les següents tasques: rentat de caps, eixugats de cabells amb planxa i assecador, aplicació de color (tint, metxes, etc...). S'ofereix contracte temporal i posteriorment indefinit.

 • 17.09.2019
  PEO

  Viver requereix peó/ona per realitzar les següents tasques: manipulació de plantes al laboratori en cabina de fluxe laminar. S'ofereix contracte temporal i posteriorment indefinit. Es requereix permís de conduir i vehicle propi.

 • 17.09.2019
  DISSENY GRÀFIC

  Empresa de comerç a l'engròs de productes per impressió digital i embalatges cerca dissenyador/a gràfic per fer les següents tasques: disseny de fulletons, catàlegs i mostraris, actualització i manteniment pàgina web. Es valorarà el domini de Corel i WordPress.

 • 17.09.2019
  COMERCIAL

  Empresa de comerç a l'engròs de productes per impressió digital i embalatges cerca comercial-Agent de vendes per realitzar les següents tasques: recerca i captació de clients, visites, assessorament sobre productes, negociació de preus i condicions, realització de comandes i gestió de les tasques comercials. Es requereix experiència prèvia com a comercial.

 • 12.09.2019
  MANTENIMENT INSTAL.LACIONS

  Tècnic/a manteniment per realitzar manteniments i instal·lacions d'equips d'ambient. S'integrarà en un grup de 3 tècnics. Control qualitat clients. L'empresa proporciona vehicle i material necessari pel desenvolupament de la feina.

 • 12.09.2019
  NETEJA INDUSTRIAL

  Empresa de serveis de neteja cerca operari/ària de industrial per realitzar neteges tècniques de diferents superfícies amb maquinària i productes químics. Es requereix carnet de conduir i experiència laboral en neteja.

 • 09.09.2019
  DOCENT D'AUTOESCOLA

  Autoescola requereix professor/a d'autoescola per pràctiques de cotxe. Es requereix titulació de formador/a vial.

 • 04.09.2019
  FORNER/A

  Fleca cerca oficial forner/a per elaboració de pa artesà i altres productes de forneria.

 • 02.09.2019
  TRANSPORTS

  Empresa de transports cerca xofer de tràiler per fer rutes de transport de mercaderies per Catalunya i sud de França. És imprescindible disposar dels carnets C+E.

 • 29.08.2019
  FRED INDUSTRIAL

  Empresa d'instal·lacions de sistemes de climatització cerca Ajudant de manteniment i instal·lacions de climatització d'edificis i vivendes.

 • 29.07.2019
  CUINER/A

  Cuiner/a: menús i carta de cuina tradicional i de mercat. Es valorarà la capacitat d'innovació i competències d'organització i control de comandes. Treballarà amb el responsable de cuina.

 • 17.07.2019
  ADMINISTRATIU/IVA COMPTABLE

  Administratiu/va per la realització de gestions comptables i generals. Coneixements del programa Eurowing.

 • 17.07.2019
  RESPONSABLE AREA DE MAGATZEM

  Oganització i responsable de l'equip de peons. Preparacions de comandes i tasques pròpies del magatzem.

Enllaços destacats

 • Soterrament
 • Seu electrònica
 • Agenda
 • Ocupació. Ofertes, recursos, serveis
 • Portal de transparència
 • Pressupostos
 • Decidim
 • PAM 2016-2019

Novetats a les xarxes socials

Selector de widgets

Enllaços dinàmics destacats

 • Enllaç a la pàgina Mapa Infoparticipa amb l'avaluació de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat l'any 2018
 • Top 10 Administració Oberta 2018
 • Enllaç al Geoportal de l'Ajuntament de Sant Feliu de Sant Feliu de Llobregat
 • El Butlletí
 • Cementiri