Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
03/12/2020 01:16:53

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Cultura
Tota la informació cultural de la ciutat

Cultura - Tota la informació cultural de la ciutat

02/10/2020
Lectures: 1973
Arriba una nova edició de la Festa de Tardor adaptada a la Covid-19

El proper dilluns 5 d'octubre es farà públic el programa de la Festa de Tardor 2020, que concentrarà el gruix d'activitats del divendres 9 al dilluns 12 d'octubre. Com a conseqüència de la pandèmia de la Covid-19, el programa d'enguany serà atípic i estarà adaptat a les mesures de seguretat en compliment de les recomanacions i normes sanitàries. 
 
L'Ajuntament de Sant Feliu aposta així per la cultura segura, amb un programa en què les activitats presencials es concentraran principalment en tres espais: l'aparcament del camp de futbol de la Rambla, la plaça Lluís Companys i la pista de lleure de Can Calders. A les propostes d'aquesta edició s'hi sumaran algunes activitats virtuals, com els jocs interactius en línia o una exposició online per gaudir de les festes des de casa. 
 
Com a acte previ a la celebració de la Festa de Tardor, el diumenge 4 d'octubre tindrà lloc a la platja del Prat el XI Concurs de Pesca, a càrrec de la Societat de Pescadors Esportius de Sant Feliu.
 
El divendres dia 9, a les 17.30 h, començarà oficialment la Festa de Tardor 2020 amb la salutació de l'alcaldessa, Lídia Muñoz, i del regidor de Cultura, Manel Martínez, a través de les xarxes socials de l'Ajuntament. A les 19.15 h, es farà l'acte de lliurament del Mocador d'Honor a Francesc Moliner, enguany a l'aparcament del camp de futbol. A continuació, i sense canviar d'ubicació, començarà el seguici adaptat a la situació actual, que es podrà seguir en directe també a través de les xarxes socials. 


Aforament limitat i reserva prèvia d'entrada per a les activitats de la Festa de Tardor 
 
Amb motiu de la crisi sanitària, en totes les activitats de la Festa de Tardor 2020 s'aplicarà la normativa de prevenció davant la Covid-19 per poder gaudir-ne de forma segura. En aquest sentit, es prendrà la temperatura a les persones assistents als diferents actes, serà imprescindible l'ús de mascareta, la higiene de mans, o caldrà romandre al seient assignat per l'organització. 
 
L'aforament de tots els espais estarà limitat donant compliment a la normativa, i per assistir a les activitats caldrà fer una reserva prèvia de forma telemàtica o bé presencial.  
 
Afectacions a la via pública
 
Des del 7 d'octubre a les 7 hores fins al 13 d'octubre a les 20 hores no es podran estacionar vehicles a l'aparcament provisional del camp de futbol de la Rambla, ja que aquest emplaçament acull part de les activitats programades per la Festa de Tardor. 

Aquesta serà la única afectació a nivell de mobilitat d'una Festa amb una programació especial condicionada per les mesures de seguretat per la COVID-19. Per tant, espais com l'aparcament de l'estació o la pròpia plaça de l'Estació, que tradicionalment comptaven amb restriccions d'ús i circulació a conseqüència del desenvolupament d'activitats, enguany es podran fer servir amb normalitat.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior