Seu electrònica de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
17/07/2024 19:01:46

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sobre la Seu Electrònica

Validació de certificats digitals

D'acord amb el que estableix l'article 38.6 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic, les seus electròniques han d'utilitzar, per identificar-se i per garantir-hi una comunicació segura, certificats reconeguts o qualificats d'autenticació de llocs web o mitjans equivalents.

Els certificats digitals de seu electrònica serveixen per assegurar que les relacions dels ciutadans es fan mitjançant un canal segur i una oficina pública en línia reconeguda, els quals no permeten la intrusió malintencionada de tercers.

Amb les eines de validació que es descriuen a continuació podeu verificar, amb el vostre navegador, el certificat de la Seu electrònica de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, el qual us garanteix que hi accediu, així com l'autenticitat del seu origen i la integritat i confidencialitat de les dades que intercanvieu. També podeu validar la resta de certificats emprats per la Seu electrònica, com ara els certificats emprats fora dels seus dominis.

Validació del certificat de Seu electrònica:

Valideu el certificat de Seu electrònica de lde l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat per verificar que aquesta seu està correctament protegida amb un certificat digital reconegut.

Validació SEU-E    

Aquesta eina de validació del certificat de la Seu electrònica de de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat us permet descarregar les proves electròniques d'aquesta validació.

També podeu validar el certificat de Seu electrònica o qualsevol altre tipus de certificats i signatures mitjançant:

 

Salta a la part superior