Alcaldessa

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
21/06/2024 00:35:36

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Alcaldessa

L'alcaldessa respon

Vols fer alguna pregunta a l'alcaldessa?

És un programa que emet cada tercer dimarts de mes de 18 a 19 h Ràdio Sant Feliu amb l'objectiu de donar resposta a totes aquelles preguntes que tingui la ciutadania. Per fer-ho compta amb la presència de Lourdes Borrell, l'alcaldessa de la ciutat, que dona resposta en directe des dels estudis de la ràdio municipal.

Per fer arribar les preguntes l'espai posa a disposició de la ciutadania diferents canals de comunicació:

  • Durant l'emissió del programa es pot trucar en directe al telèfon de Ràdio Sant Feliu, el 936 666 985.
  • També es pot enviar un missatge de correu electrònic a alcaldessarespon@santfeliu.cat,
  • Un missatge al WhatsApp 608 183 751
  • Formular la pregunta mitjançant les xarxes socials Facebook, Twitter o Instagram amb els hashtags #alcaldessaresponsf.

La ciutadania podrà resoldre els seus dubtes sobre qualsevol tema de ciutat que sigui d'actualitat i sigui d'interès general.

Queden excloses les preguntes relacionades amb queixes sobre la via pública, ja que l'Ajuntament disposa de l'app Millorem per donar-hi resposta. Per agilitzar el programa, només es pot fer una pregunta per persona, independentment del canal. I no s'atendran preguntes plantejades de manera discriminatòria o que atemptin contra els drets i la igualtat de les persones. 

Amb 'L'alcaldessa respon' l'Ajuntament posa a disposició de la ciutadania un espai obert per compartir continguts i experiències i informar de forma bidireccional sobre temes que aportin millores a la vida de la ciutat, amb la possibilitat de fer-ho en directe i a través de diferents canals. L'objectiu final d'aquest nou espai radiofònic és fomentar la transparència i la participació. 

El programa 'L'alcaldessa respon' es pot seguir en directe al 105.3 FM i a www.radiosantfeliu.cat.

Enllaços relacionats:

Salta a la part superior