Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
16/06/2024 16:42:40

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu revalida la distinció Ciutat de la Ciència i Innovació  

El passat 28 de maig de 2021 la Secretaria General d'Innovació del Govern Espanyol va concedir la renovació de la distinció "Ciutat de la Ciència i la Innovació" a Sant Feliu de Llobregat. Sant Feliu va rebre aquesta distinció per primera vegada en el 2014 (posar enllaç a la notícia del 2014). Aquesta distinció va ser creada el 2010 amb la finalitat de reconèixer i distingir als ajuntaments que aposten d'una manera decidida pel suport a la innovació en els seus territoris. Es reconeix així l'important paper de les entitats locals en la promoció dels seus territoris com a element crucial que determina el desenvolupament econòmic i social.

Les ciutats amb aquesta distinció, formen part de la Xarxa Innpulso, un fòrum de trobada i d'establiment de polítiques locals innovadores on es comparteixen experiències i coneixements. Actualment, està integrada per 63 ciutats que compten amb aquest títol.

A través d'aquesta xarxa es potencia la col·laboració entre els ajuntaments, compartint bones pràctiques en la gestió i comunicació d'aquests projectes a la ciutadania. Entre les polítiques que es promocionen des d'aquesta xarxa, destaquen la compra pública innovadora (CPI), el suport a les PIMES i els emprenedors, i la definició de criteris d'innovació. Des d'aquesta xarxa, també es promou la participació en projectes del Programa Europeu Horizon.

Foto: VI edició de Innpulso Emprende

Enllaços relacionats:

Salta a la part superior