Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
05/08/2021 20:32:11

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Observatori de la Ciutat
Indicadors, dades i estudis

Observatori de la Ciutat - Indicadors, dades i estudis

Indicadors i dades COVID-19 a Sant Feliu de Llobregat

Consulta de dades actualitzades al quadre de comandament del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya: casos confirmats, risc de rebrot, persones ingressades, defuncions, etc. A més és possible consultar el % de persones vacunades segons edat. Més indicadors de l'impacte COVID-19 al municipi durant l'any 2020: Observatori de la Ciutat/Covid-19

Nova eina per a mesurar el Desenvolupament Econòmic Local: MesuraDEL

MesuraDEL és la nova eina analítica de mesura del desenvolupament econòmic local. A partir de la base de dades local HERMES de la Diputació de Barcelona, s'ofereix informació del grau d'assoliment dels municipis, sistemes territorials i comarques en 16 àmbits: teixit empresarial, salut i benestar, paisatge i patrimoni, gènere, canvi climàtic, recerca i tecnologia, entre d'altres.

 

Infografia Gent Gran de Sant Feliu de Llobregat

El Programa de Gent Gran i la Unitat d'Informació de Base publiquen aquest estudi per tal de quantificar i fer visible la Gent Gran de Sant Feliu. 

Infografia: Gent Gran Sant Feliu de Llobregat 

Nova eina amb dades sobre consum i activitat econòmica al municipi: Pulso

L'aplicació interactiva Pulso del Banc Sabadell proporciona dades en temps real i en obert sobre consum i activitat econòmica al municipi. Informació georeferenciada a partir d'operacions i/o transaccions realitzades als terminals de punt de venda. 

 

Nou portal de l'Agència de Desenvolupament Econòmic de l'AMB: InfoPAE

L'Agència de Desenvolupament Econòmic de l'Àrea Metropolitana de Barcelona ha publicat l'InfoPAE , un visor de polígons i àrees d'activitat econòmica del territori metropolità, creat en col·laboració amb els ajuntaments, que concentra tota la informació actualitzada dels polígons: activitats econòmiques, mobilitat, connectivitat, oportunitats de localització, sostenibilitat, serveis i equipaments, entre altres continguts.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123
SegüentAvanç ràpidDarrera
Salta a la part superior