Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
26/09/2022 04:45:15

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Informació Covid sector comerç

  • No es pot mostrar aquest document.
Accedir al canal RSS de Informació Covid sector comerç
Gran flexibilització de les mesures de contenció de la Covid-19

A partir del 15 d'octubre, la restauració i gran part d'activitats culturals reprenen el 100% d'aforament tant en interior com en exterior. S'amplien els aforaments d'altres sectors, tot i que la mascareta continuarà sent obligatòria als interiors. 

Actualització 21/10/2021: A partir de divendres 22 d'octubre, s'amplien els aforaments als esdeveniments esportius en interiors al 100%. Els locals d'oci nocturn podran omplir-se al 80%, tot mantenint el requisit del certificat Covid-19 o una prova negativa. 

Actualització 4/11/2021: Pròrroga de les restriccions vigents fins al dimecres 17 de novembre. La resolució concreta la utilització del certificat COVID per accedir a banquets, celebracions i actes socials que se celebrin a hotels i a restaurants en què hi hagi ball en recintes tancats.

Mesures de prevenció i higiene en el treball

Des del 10 de juny s'apliquen noves mesures de prevenció en seguretat de la salut i higiene davant el context de desescalada per la COVID-19, que afecten principalment, a l'àmbit del treball.

Relació de les principals mesures d'ajut per a les persones treballadores autònomes i PIMES durant la crisi de la COVID-19 (actualització)

La situació d'excepcionalitat causada per la pandèmia de la COVID-19 ha provocat  una situació que afecta profundament a l'activitat econòmica. En conseqüència, diferents administracions estan prenent mesures per pal·liar els efectes negatius en l'economia. Us en destaquem les mesures més rellevants.

Sant Feliu de Llobregat passa a la fase de represa

El 19 de juny Sant Feliu de Llobregat entra a la fase de respresa, tant sols, 24 hores després d'haver entrat a la fas 3.  Vols conèixer què comporta aquest avanç a nivell empresarial?

Sant Feliu de Llobregat passa a la fase 3 del desconfinament

El 18 de juny Sant Feliu de Llobregat passa a estar a la fase 3. I de manera automàtica, a l'endemà, passarà a estar en la "nova normalitat". Vols conèixer què comporta aquest avanç en el desconfinament a nivell empresarial?

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
12
SegüentAvanç ràpidDarrera
Salta a la part superior