Coronavirus

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
13/04/2021 09:59:45

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Informació institucional sobre el coronavirus

BAN MUNICIPAL - Agraïment a tots els nens i nenes de Sant Feliu de Llobregat

Benvolgudes nenes, benvolguts nens,

M’adreço a totes i a tots vosaltres per agrair-vos el gran exemple que esteu donant durant aquests dies. Uns dies diferents, el que els adults anomenem “confinament”, i no podem sortir de casa, no anem a l’escola, ni al parc, tot per evitar que aquesta nova malaltia que coneixem com a coronavirus pugui infectar a més persones.

Sé que us esteu esforçant molt per fer cas al que us diu la família, la vostra escola, l’Ajuntament i les recomanacions de Salut, i com a alcaldessa n’estic molt orgullosa i us agraeixo la vostra alegria i il·lusió per ajudar i animar la ciutat, compartint vídeos i dibuixos a les xarxes socials, o aplaudint i cantant a les finestres i balcons, fent que aquests dies diferents, malgrat tot, siguin més agradables.

Amb el vostre ajut, entre totes farem que el coronavirus no s’escampi per la ciutat, i per això us demano a totes les nenes i els nens que continueu esforçant-vos molt per no sortir de casa mentre duri el confinament, i rentant-vos sovint les mans amb aigua i sabó.

També ens ajudeu molt quan parleu amb l’àvia i l’avi, les amigues i els amics, i amb les persones que estimeu, recordant-los que s’han de quedar a casa. Les vostres veus seran les millors per traslladar aquest missatge tan important per a tothom.

Però, sobretot, us vull animar a que no deixeu de divertir-vos: jugueu, imagineu, somnieu, feu activitats i tot el que us vingui al cap, i passeu-vos-ho molt bé, rient i cantant, aprofitant per compartir aquests moments amb tota la família. I també continueu llegint i estudiant, fent les tasques que us encarreguin des de les vostres escoles, i aprenent de totes les experiències que esteu vivint aquests dies.

Esteu fent un grandíssim esforç i per aquest motiu, he demanat públicament que, ara que comença una fase de transició, els infants sigueu els primers en qui pensem totes les institucions, i que ens posem totes d’acord perquè almenys pugueu sortir una estona al dia quan sigui més segur. Jo em comprometo a treballar-hi, les persones adultes us ho devem!

Així que, molts ànims i prepareu-vos pel final del confinament, que esperem que arribi aviat. Aquell dia podrem celebrar les festes d’aniversari que han quedat pendents amb la família i els amics i les amigues, tornar a abraçar-nos i sortir a jugar als parcs i places de la nostra ciutat.

Mentre no sigui possible, l’Ajuntament us anima a enviar els vostres missatges de veu de felicitació o ànim a les vostres persones estimades al WhatsApp 608 18 37 51, que es difondran a partir de divendres cada dia de 12 a 13 h a Ràdio Sant Feliu.

Rebeu una molt forta abraçada.

Lídia Muñoz Cáceres, l’alcaldessa

13 d'abril de 2020

Salta a la part superior