Coronavirus

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
13/04/2021 09:11:45

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Informació institucional sobre el coronavirus

Memòria d’activitats i indicadors en el context de l’estat d’alarma COVID-19

Mesures de caràcter organitzatiu

Teletreball Teletreball i garantia de continuïtat en la prestació de serveis

Com ja s’ha esmentat, una de les mesures organitzatives bàsiques per garantir la protecció del personal municipal i la continuïtat dels serveis municipals, tant els determinats essencials en aquesta crisi sanitària, com els serveis no essencials, ha estat el desenvolupament d’actuacions per fer efectiu el teletreball per part del personal municipal.

Resumidament, dels 365 treballadors d’estructura de l’Ajuntament, 228 estan fent teletreball i la resta estan prestant serveis essencials de caràcter presencial, o són a plena disposició de l’organització per reforçar, en cas de necessitat, els serveis essencials i altres necessitats davant la crisi.

Alguns dels aspectes associats al teletreball que s’estan dissenyant és l’autoavaluació de prevenció de riscos relatius a la utilització d’equips amb pantalla de visualització per realitzar estudi on line a tot el personal que està teletreballant. Tanmateix, s’estan ideant i prototipant mesures per al foment de la cohesió interna, en aquests moments de treball no presencial (espais de socialització no presencials, foment del voluntariat corporatiu, etc).

Cal destacar que fruit d’aquest desplegament exhaustiu dels mitjans per a la realització efectiva de teletreball, en un temps reduït s’ha pogut fer efectiu el tancament de tots els equipaments municipals on no es presta treball presencial per part de personal de serveis essencials, quedant únicament obertes per al personal que fe treball presencial essencial, les dependències de la Policia Local i l’edifici de Manteniment de la Ciutat.


Salta a la part superior