Coronavirus

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
13/04/2021 03:36:49

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Informació institucional sobre el coronavirus

Memòria d’activitats i indicadors en el context de l’estat d’alarma COVID-19

Mesures de prevenció

  • S’han realitzat 122 actuacions per part de la policia local, relacionades amb el compliment de les mesures de confinament.
  • S’han ofert els 2 pavellons de la ciutat al Departament de Salut, per cobrir possibles necessitats d’espai.
  • S’ha reforçat el servei de neteja i desinfecció viària.

Mobilitat Mobilitat

La gratuïtat del transport públic de l'àrea metropolitana de Barcelona va acabar dijous 9 d'abril i a partir de dimarts 14 d'abril s'ha reforçat el servei ja que s'espera que els desplaçaments augmentin i, previsiblement, s'incrementarà la demanda de transport.
 
Segons la Generalitat, TMB, FGC, TRAM i Rodalies oferiran el 60 % del servei de mitjana i, en hores punta, superaran el 65 %.
 
La proposta d'augmentar l'oferta del transport es planteja pensant a respectar el terç màxim d'ocupació dels vehicles i combois, tal com es va decretar el 13 de març i com a mesura per garantir la seguretat i la distància entre els passatgers.
 
El servei de TRAM, que continuarà operant de les 5 a les 0 h. de dilluns a diumenge, oferirà aquests serveis en dia feiner: 

  • T1: sense servei.  
  • T2 i T3: donarà servei amb freqüències de pas de 15 minuts entre les 7 i les 17 h, i de 20 minuts entre les 17 i les 22 h. Entre les 5 i les 7 h. i entre les 22 i les 0 h. s'oferirà una freqüència de pas de 30 minuts.  

Pel que fa al servei d'autobusos interurbans, no està prevista cap modificació de servei, mentre que al bus urbà de Sant Feliu:

  • SF1: S'incrementa la freqüència de pas, que passa de 45 minuts a 22 minuts. El servei s'iniciarà a les 07:00 a la Pl. Estació i finalitzarà a les 22.10 (darrera expedició amb inici des de la Pl. Estació).  
  • SF2: Es manté la freqüència de pas en 40 minuts, iniciant-se a les 06:40 a la Pl. Estació i finalitzant a les 21:50 (darrera expedició amb inici des de la Pl. Estació).  
  • SF3: Es mantenen les 14 expedicions diàries amb normalitat, amb una freqüència de pas de cada 50 minuts. 

Davant la necessitat d'aparcament que ha generat l'estacionament massiu de cotxes a causa del confinament, l'Ajuntament ha habilitat noves places d'aparcament a la ciutat -aprofitant la reducció dràstica de la circulació diària-, per a que puguin ser utilitzades prioritàriament per aquelles persones que treballen als serveis decretats com a essencials i que s'han de desplaçar per anar a treballar. 

De moment, s'han habilitat un total d'11 noves places d'aparcament provisional al carrer Carles Buigas i 14 places a la carretera Laureà Miro, entre els carrers Reverend Martí Duran i Sanson, al lateral del costat riu.

A més, especialment per al personal sanitari del CAP Rambla, el consistori ha habilitat una quarantena d'aparcaments gratuïts al carrer Baix Llobregat, on només es podrà aparcar mitjançant targetes d'estacionament extraordinari, en les que es recalca el caràcter exclusiu de l'aparcament per al personal sanitari autoritzat, i que s'estan distribuint entre la plantilla.  


Salta a la part superior