Coronavirus

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
13/04/2021 08:30:53

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Informació institucional sobre el coronavirus

Memòria d’activitats i indicadors en el context de l’estat d’alarma COVID-19

Mesures econòmiques   Mesures econòmiques

  • Dotació de 200.000 euros -ampliables segons les necessitats- per a una nova línia d'ajut per al comerç i l'activitat econòmica. Devolució, compensació o ajornament de taxes, impostos i canons.
  • Compensació de les quotes de l’escola de música, les escoles bressol municipals i l’Estadi Municipal d’Atletisme.
  • Facilitats econòmiques a 311 proveïdors de l’Ajuntament.

Per fer front a l’impacte econòmic generat pel COVID-19 a nivell local, i en el marc de la declaració de l’estat d’alarma, l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat ha adoptat una paquet de mesures econòmiques i fiscals de caràcter urgent i extraordinari que han de contribuir a evitar un impacte econòmic més enllà de la crisi sanitària, donant prioritat a la protecció de les famílies, autònoms i empreses més directament afectades.

Aquestes mesures tindran un impacte directe a la ciutadania i l'activitat econòmica, i es divideixen en tres grans grups: per una banda les mesures fiscals adoptades pel consistori que reverteixen en la ciutadania; d’altra banda les adreçades a empreses i comerços del municipi; i per últim aquelles que s’han posat en funcionament en relació amb els serveis i proveïdors.

Tot aquest paquet de mesures es compatibilitzarà amb les adoptades pel Govern Central i el Govern de la Generalitat, prioritzant les ajudes a empreses que no hagin realitzat expedients de regulació temporal ni acomiadaments.


Salta a la part superior