Coronavirus

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
13/04/2021 10:00:25

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Informació institucional sobre el coronavirus

Memòria d’activitats i indicadors en el context de l’estat d’alarma COVID-19

Mesures socials

Serveis socials Serveis socials

El Servei d’Assistència Domiciliària compta amb 231 persones usuàries en l’actualitat.

Actualment hi ha capacitat pe assumir noves demandes i es fan trucades de seguiment que realitzem els professionals, tant al les usuàries d’alta com a les que han demanat baixa voluntària. S’han realitzat 229 trucades de seguiment, dins del projecte “Seguim al teu costat”

El servei de Teleassistència (SAT) compta amb un total de 817 persones en actiu, 773 ja disposaven del servei amb anterioritat, i 44 són noves altes al servei 900 SAT. S’han realitzat 234 trucades de seguiment a usuaris d’aquest servei.

Així, es continua atenent activament a totes les usuàries del servei, i excepcionalment a tots els membres de la unitat familiar, tot i no estar donats d’alta al servei. Donat el gran volum de trucades s’ha establert un ordre de prioritats en funció del l’estat de salut i xarxa socio-familiar que la que disposen les usuàries.

Finalment, es fa un seguiment exhaustiu de la situació de TOTES les Residències del Municipi (tant per residents com pel seguiment dels usuaris de Centre de Dia). Es realitza seguiment mèdic diari per part d'un equip de medicina primària dels CAP (medicina i infermeria), que visita presencialment totes les residències de la ciutat. L'Ajuntament està en contacte amb les direccions dels centres per contrastar-ne el funcionament i les seves possibles necessitats.  El consistori va sol.licitar a la Delegación del Gobierno i a la Generalitat, la desinfecció a fons realitzada la setmana passada per la UME i empreses especialitzades contractades per Sanitat; i n'ha tornat a sol.licitar la desinfecció per a que es realitzi de forma periòdica.

L'Ajuntament està lliurant tauletes amb connectivitat a totes les residències de Sant Feliu que ho sol.licitin, per assegurar la connexió entre les persones residents i les seves famílies..

Salta a la part superior