Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
16/06/2024 21:12:47

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Una ciutat feminista
Els nostres drets, la nostra igualtat

Sant Feliu de Llobregat, contra la LGTBIQ+fòbia

17/05/2023
Lectures: 1803
Sant Feliu de Llobregat, contra la LGTBIQ+fòbia

Un any més, des de la regidoria de Feminismes i LGTBIQ+ de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat volem fer ressò i commemorar el Dia internacional contra la LGTBIQ+fòbia. Una ocasió necessària per visibilitzar i denunciar la violència i opressió que enfronta a diari aquest col·lectiu.

Sant Feliu té la responsabilitat de transformar-se en una ciutat segura, diversa i orgullosa de ser refugi i referència pels col·lectius minoritaris. Creiem fermament en el deure com a ciutadanes d'alçar les nostres veus, forces i accions per advocar pels drets d'aquest col·lectiu i posar fi a la discriminació i violència que pateixen.

Us incitem a totes a donar suport i promoure la lluita col·lectiva en favor de la igualtat, la diversitat i el respecte. Som conscients que ens queda un llarg camí a recórrer per aconseguir la plena acceptació, respecte i reconeixement de totes les orientacions sexuals, identitats i expressions de gènere. Per aquest motiu hem d'educar i sensibilitzar tant a les generacions més joves com a les més grans sobre la importància de valorar, respectar i reconèixer a tot el col·lectiu LGTBIQ+ i les altres minories. Juntes, des de l'amor, podem crear un entorn segur i acollidor on totes les persones se sentin lliures de ser qui són, sense por al rebuig i el maltractament. 

Avui, Dia internacional contra la LGTBIQ+fòbia, criminalitzem tota forma d'odi o discriminació i reafirmem el nostre compromís per seguir treballant per la igualtat i la justícia social i els drets de les persones LGTBIQ+. Us necessitem a totes per poder construir una ciutat més amable, i fer de l'espai públic i la comunitat un lloc on cada persona sigui respectada i valorada per la seva autenticitat.

Treballem juntes per fer de l'amor, les cures i el respecte l'esquelet que doni suport a les nostres vides i les nostres relacions personals.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior