Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
31/01/2023 07:34:13

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Dones referents
Els nostres drets, la nostra igualtat

Dones referents - Els nostres drets, la nostra igualtat

  • No es pot mostrar aquest document.
S'inicia el programa 'Mentoring per dones emprenedores' amb 6 parelles de mentoria

Dones mentores que gestionen el seu negoci traslladen la seva experiència a dones emprenedores.

Entrevista a Carol Carbajo, de l'empresa Rimsa

Carol Carbajo és directora de talent de Rimsa, una empresa que es dedica a la fabricació i distribució d'additius per als sectors de la fricció i la construcció. En aquesta entrevista, enregistrada a finals de 2019, expressa la seva visió del lideratge basat en l'acompanyament i l'impuls de les potencialitats de cada persona, i planteja la importància dels valors i de l'equilibri entre la vida professional i personal.

Entrevista a Aurora Farré, de l'empresa Iberital

Aurora Farré és metgessa i, fins i tot, va formar part de l'equip directiu de l'Hospital Vall d'Hebrón. Quan va arribar el moment del canvi generacional en l'empresa dels seus pares, va decidir assumir la codirecció d'Iberital amb altres quatre membres de la seva família. En aquesta entrevista, enregistrada a finals de 2019, reflexiona sobre el lideratge compartit i sobre l'autoconfiança en les pròpies capacitats a l'hora d'emprendre.

Entrevista a Yolanda Pérez, gerent del Grupo Pérez

Yolanda Pérez és treballadora social de formació, però fa 23 anys es va decantar per gestionar la part administrativa de l'empresa de transport que va iniciar son pare, de la qual és gerent des de 2004 és la gerent de Grupo Pérez. En aquesta entrevista, entregistrada a finals de 2019, parla de la manca de representativitat femenina en espais de decisió, i de la seva visió de l'empoderament com a treball interior.

 

Entrevista a Mònica Mollón, gerent de l'empresa Botibotón

Mònica Mollón dirigeix, des de fa 8 anys, l'empresa Botibotón i ens parla de com ha canviat el seu sector els darrers anys, de com s'organitza per conciliar la vida personal i professional, i de per què és important planificar per aconseguir tirar endavant un projecte com el seu. Aquesta entrevista es va enregistrar a finals de 2019.

Salta a la part superior