Consistori

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
08/03/2021 10:22:05

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
El consistori

L'Ajuntament - El consistori

L'opinió del Grup municipal:

Logo del Grup Municipal Tots Som Sant Feliu Tots Som Sant Feliu

Tots Som Sant Feliu
01/12/2020 Muts i a la gàbia

Des d'aquest estiu, els grups municipals de l'oposició tan sols tenim aquest espai als mitjans per expressar la nostra opinió.

01/07/2020 Mirar endavant

Els darrers tres mesos han estat molt desesperançadors. Hem vist com un virus desconegut per tothom s'escampava pel món provocant patiment, mort i desconcert. De la nit al dia, ens hem trobat confinats a casa, les escoles tancades, teletreballant en el millor dels casos, i amb tota l'activitat reduïda al mínim indispensable, sense poder trobar-nos ni abraçar les persones que estimem.

16/01/2020 Ampolla mig plena

Aquest mes de novembre el Ple municipal va debatre i aprovar el Pressupost de l'Ajuntament per a l'any 2020. Es tracta d'un pressupost de 46 milions d'euros que creix un 3,9% respecte de l'anterior.

25/07/2019 Al servei de les persones de Sant Feliu de Llobregat

En primer terme volem donar les gràcies a totes les persones que mitjançant la seva confiança han permès que Tots Som Sant Feliu obtingués 1.865 vots en les eleccions municipals del 26 de maig i els dos regidors a l'Ajuntament.

Més opinions:

Grup municipal Sant Feliu en Comú Podem. Accés a tots els seus articles d'opinió Grup municipaldel ERC-AM. Accés a tots els seus articles d'opinió Grup municipal PSC-CP. Accés a tots els seus articles d'opinió Grup municipal de Ciutadans. Accés a tots els seus articles d'opinió Grup municipal Tots Som Sant Feliu. Accés a tots els seus articles d'opinió Grup municipal VxSF. Accés a tots els seus articles d'opinió  

Salta a la part superior