Consistori

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
04/03/2021 19:51:41

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
El consistori

L'Ajuntament - El consistori

L'opinió del Grup municipal:

Logo del Grup Municipal Sant Feliu en Comú Podem Sant Feliu en Comú Podem

Sant Feliu en Comú Podem
01/12/2020 Sant Feliu en Comú Podem, seguim

Sant Feliu en Comú Podem albirem el quart semestre de mandat amb tota la força i l'empenta que donen haver aprovat el Pacte de Ciutat, el Pla d'Actuació del Mandat i el pressupost 2021 amb amplis consensos.

01/07/2020 Post COVID-19 amb justícia social

La gent de Sant Feliu en Comú Podem a l'Ajuntament, davant d'una crisi descomunal, hem respost a primera línia des del primer minut. Ara treballem per dissenyar una sortida de la situació perquè no paguem les de sempre.

16/01/2020 Visca la vida, visca el planeta i fora la demagògia

Excepte la part més ultra de la dreta més extrema, gairebé ningú no discuteix la realitat del canvi  climàtic ni les seves conseqüències directes sobre el nostre mode de vida.

25/07/2019 Nova alcaldia, nou govern, noves oportunitats

En primer lloc, a Sant Feliu En Comú Podem volem obrir aquesta nova etapa agraint el suport de les 4.822 persones que ens van fer confiança a les eleccions municipals del 26 de maig.

Més opinions:

Grup municipal Sant Feliu en Comú Podem. Accés a tots els seus articles d'opinió Grup municipaldel ERC-AM. Accés a tots els seus articles d'opinió Grup municipal PSC-CP. Accés a tots els seus articles d'opinió Grup municipal de Ciutadans. Accés a tots els seus articles d'opinió Grup municipal Tots Som Sant Feliu. Accés a tots els seus articles d'opinió Grup municipal VxSF. Accés a tots els seus articles d'opinió  

Salta a la part superior