Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
18/04/2021 05:06:11

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Reconeixement al mèrit comercial

Reconeixement al mèrit comercial

Aquests premis són un reconeixement als comerços de Sant Feliu de Llobregat i a les famílies que els han impulsat i que han dedicat la seva vida a fer-los créixer i evolucionar.

Ruta del comerç emblemàtic:

2020: Tintoreria Marcos

 Tintoreria Marcos va començar la seva trajectòria l'any 1970, en Carmelo i la Brígida, compraven un negoci de tintoreria que tenien en venda la família Remolà.

 

 

 

Durant aquests 50 anys, han estat treballant, rentant i planxant tot tipus de teixits, roba, cortines, catifes, sofàs, etc. L'any 2013, en Carmelo es va jubilar parcialment, ara li dedica unes hores només a romandre per la tintoreria, però el pes integra de la feina i l'administració és per al Raül.

 

 

2020: Alimentació Toscano

Alfonso i Antonia van començar fa 50 anys en el negoci d'Alimentació Toscano. Una botiga al barri de la Salut que ha ofert els millors productes al llarg dels anys a veïnes i veïns.  Han consolidat el seu establiment amb constància, proximitat, confiança, qualitat i servei. Així, han aconseguit no només mantenir la seva clientela fidel, que  a més s'amplia dia a dia.

Actualment, Alimentació Toscano continua donant servei amb la família, les seves filles M. Luisa i Antonia i el seu gendre Florentín.

 

 

2019: Migogar

Montserrat Serrano i Miquel Gómez, a finals dels anys 60, van venir a viure a Sant Feliu i al poc temps van decidir muntar "Sastreria Migogar", donant sempre el millor servei, assessorament de moda i buscant sempre el millor equilibri entre qualitat i preu. 

 

2019: Inma Ribas, des de 1967

Jordi Ribas Guitart i M. Teresa Nolla Capellín, a l'any 1967, van obrir la botiga de merceria, llanes i màquines de cosir Singer al carrer Laureà Miró, 5. Van comprar un local al c/ Santa Creu, 6 quan encara estava en construcció, i a l'any 1972 varn obrir allà la seva segona botiga amb el nom Inma Ribas, dedicada principalment a la venda de merceria, llanes i objectes de regal. Poc a poc la botiga va anar evolucionant seguint la demanda dels clients i dels nous temps. 

 

2018: Corseteria Roig, des de 1968

Cap a l'any 1967 Ricard Roig i la seva esposa volien establir-se per ells mateixos en el sector de la cotilleria i de la roba íntima. El matrimoni va obrir la botiga a Sant Feliu de Llobregat, ja que era un poble que apuntava a créixer molt i un punt de referència al Baix Llobregat. Va ser a l'any 1968 quan van inaugurar la botiga a la carrer de Laureà Miró, número 135.  També disposa d'un altre establiment al carrer de Santa Creu, 16.

Més informació de Corseteria Roig 

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
12345
SegüentAvanç ràpidDarrera
Salta a la part superior