Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
18/04/2024 22:46:32

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Reconeixement al mèrit comercial

Reconeixement al mèrit comercial

Aquests premis són un reconeixement als comerços de Sant Feliu de Llobregat i a les famílies que els han impulsat i que han dedicat la seva vida a fer-los créixer i evolucionar.

Ruta del comerç emblemàtic:

2023: Gus Gus

La Paquita va ser la fundadora d'aquesta boutique el 1976 quan va veure l'oportunitat de conciliar dues passions: la seva professió com a modista i la seva família.

Expe, la seva filla, des de molt petita va estar al seu costat compartint i aprenent a estimar la boutique de moda. Es va formar com a dissenyadora i estilista per complementar el seu treball amb la seva veritable passió, la botiga.

Segons la seva representant, "sense les seves clientes, Gus Gus no seria el referent que és avui dia. Estar constantment captant noves tendències, renovant-nos i actualitzant-nos ha fet que la llarga trajectòria de Gus Gus sigui una realitat, i miri al futur amb la mateixa il·lusió amb què va començar el primer dia"

 

2022: Comercial Miranda

L'any 1965 en Josep Miranda i Calvo, junt amb el seu pare en Josep Miranda, varen decidir obrir un comerç a Sant Feliu, dedicat al subministrament de material a la industria en general.

 

Començant amb pocs productes, i la seva esposa Magda Planas de dependenta, va créixer el negoci, fins arribar a la actualitat, on el comerç està dirigit per els seus fills, en David i la Mercè , que junt amb les seves parelles, fan que aquest establiment segueixi sent un referent per a la majoria de les empreses i fabricants de Sant Feliu i voltants.

 

 

2022: Ferreteria Guasch

La ferreteria Guasch de Sant Feliu de Llobregat, la va fundar el Joan Guasch Caselles. No es coneix exactament la data, però després de la guerra aproximadament l'any 1945.

Prop de l'any 1978, la Dolors Guasch López (la Lola) i el David Cuxart varen entrar a portar la ferreteria i al cap d'uns anys la van reformar. Anys més tard, van obrir Estris Guasch a la mateixa carretera Laureà Miró,  una mica mes amunt de la localització de la ferreteria.

Cap a l'any 2000 va passar a portar la ferreteria Guasch el Fermí Guasch, actual propietari.

2021: Foto Blas

La Fina i el Blas van obrir les portes de la seva primera botiga al carrer Església l'any 1971. Aquell any una riuada va afectar Sant Feliu i el Blas va immortalitzar els fets i les destrosses en unes fotografies que van exposar a l'aparador i van tenir una gran acollida per part de la ciutadania. Més endavant, a la botiga de la plaça de la Vila es van adaptar al naixement de l'era digital, adaptant els productes i els serveis.

En l'actualitat, amb l'ajuda dels seus fills, dependentes, clientela i passió per la fotografia, segueixen obrint les portes cada dia.

2021: Bar Antolín

Bar Antolín es va inaugurar fa cinquanta anys fruit de la il·lusió de l'Esteve Antolín Andreu i Conxita Arrufat Andreu.

Ells havien vingut juntament amb les seves filles Pilar, Núria i Adriana d'un poble de Terol, Mont-roig de Tastavins l'any 1965. Durant quaranta anys més, la Conxita i les  tres filles s'han fet càrrec del seu somni que al final ha estat el de tota la família.

Han viscut la transformació d'un barri, i es queden amb l'estima que sempre els han manifestat els seus veïns i veïnes, que també són la seva clientela i el seu bé més preuat.

 

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456
SegüentAvanç ràpidDarrera
Salta a la part superior