Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
28/09/2022 12:05:49

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Reconeixement al mèrit comercial

  • No es pot mostrar aquest document.
2021: Foto Blas

La Fina i el Blas van obrir les portes de la seva primera botiga al carrer Església l'any 1971. Aquell any una riuada va afectar Sant Feliu i el Blas va immortalitzar els fets i les destrosses en unes fotografies que van exposar a l'aparador i van tenir una gran acollida per part de la ciutadania. Més endavant, a la botiga de la plaça de la Vila es van adaptar al naixement de l'era digital, adaptant els productes i els serveis.

En l'actualitat, amb l'ajuda dels seus fills, dependentes, clientela i passió per la fotografia, segueixen obrint les portes cada dia.

2021: Bar Antolín

Bar Antolín es va inaugurar fa cinquanta anys fruit de la il·lusió de l'Esteve Antolín Andreu i Conxita Arrufat Andreu.

Ells havien vingut juntament amb les seves filles Pilar, Núria i Adriana d'un poble de Terol, Mont-roig de Tastavins l'any 1965. Durant quaranta anys més, la Conxita i les  tres filles s'han fet càrrec del seu somni que al final ha estat el de tota la família.

Han viscut la transformació d'un barri, i es queden amb l'estima que sempre els han manifestat els seus veïns i veïnes, que també són la seva clientela i el seu bé més preuat.

 

2020: Tintoreria Marcos

Tintoreria Marcos va començar la seva trajectòria l'any 1970, en Carmelo i la Brígida, compraven un negoci de tintoreria que tenien en venda la família Remolà.

Durant aquests 50 anys, han estat treballant, rentant i planxant tot tipus de teixits, roba, cortines, catifes, sofàs, etc. L'any 2013, en Carmelo es va jubilar parcialment, ara li dedica unes hores només a romandre per la tintoreria, però el pes integra de la feina i l'administració és per al Raül.

 

 

2020: Alimentació Toscano

Alfonso i Antonia van començar fa 50 anys en el negoci d'Alimentació Toscano. Una botiga al barri de la Salut que ha ofert els millors productes al llarg dels anys a veïnes i veïns.  Han consolidat el seu establiment amb constància, proximitat, confiança, qualitat i servei. Així, han aconseguit no només mantenir la seva clientela fidel, que  a més s'amplia dia a dia.

Actualment, Alimentació Toscano continua donant servei amb la família, les seves filles M. Luisa i Antonia i el seu gendre Florentín.

 

 

2019: Migogar

Montserrat Serrano i Miquel Gómez, a finals dels anys 60, van venir a viure a Sant Feliu i al poc temps van decidir muntar "Sastreria Migogar", donant sempre el millor servei, assessorament de moda i buscant sempre el millor equilibri entre qualitat i preu. 

 

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
12345
SegüentAvanç ràpidDarrera
Salta a la part superior