Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
21/03/2023 12:35:06

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Reconeixement al mèrit comercial

  • No es pot mostrar aquest document.
2022: Comercial Miranda

L'any 1965 en Josep Miranda i Calvo, junt amb el seu pare en Josep Miranda, varen decidir obrir un comerç a Sant Feliu, dedicat al subministrament de material a la industria en general.

 

Començant amb pocs productes, i la seva esposa Magda Planas de dependenta, va créixer el negoci, fins arribar a la actualitat, on el comerç està dirigit per els seus fills, en David i la Mercè , que junt amb les seves parelles, fan que aquest establiment segueixi sent un referent per a la majoria de les empreses i fabricants de Sant Feliu i voltants.

 

 

2022: Ferreteria Guasch

La ferreteria Guasch de Sant Feliu de Llobregat, la va fundar el Joan Guasch Caselles. No es coneix exactament la data, però després de la guerra aproximadament l'any 1945.

Prop de l'any 1978, la Dolors Guasch López (la Lola) i el David Cuxart varen entrar a portar la ferreteria i al cap d'uns anys la van reformar. Anys més tard, van obrir Estris Guasch a la mateixa carretera Laureà Miró,  una mica mes amunt de la localització de la ferreteria.

Cap a l'any 2000 va passar a portar la ferreteria Guasch el Fermí Guasch, actual propietari.

2021: Foto Blas

La Fina i el Blas van obrir les portes de la seva primera botiga al carrer Església l'any 1971. Aquell any una riuada va afectar Sant Feliu i el Blas va immortalitzar els fets i les destrosses en unes fotografies que van exposar a l'aparador i van tenir una gran acollida per part de la ciutadania. Més endavant, a la botiga de la plaça de la Vila es van adaptar al naixement de l'era digital, adaptant els productes i els serveis.

En l'actualitat, amb l'ajuda dels seus fills, dependentes, clientela i passió per la fotografia, segueixen obrint les portes cada dia.

2021: Bar Antolín

Bar Antolín es va inaugurar fa cinquanta anys fruit de la il·lusió de l'Esteve Antolín Andreu i Conxita Arrufat Andreu.

Ells havien vingut juntament amb les seves filles Pilar, Núria i Adriana d'un poble de Terol, Mont-roig de Tastavins l'any 1965. Durant quaranta anys més, la Conxita i les  tres filles s'han fet càrrec del seu somni que al final ha estat el de tota la família.

Han viscut la transformació d'un barri, i es queden amb l'estima que sempre els han manifestat els seus veïns i veïnes, que també són la seva clientela i el seu bé més preuat.

 

2020: Tintoreria Marcos

Tintoreria Marcos va començar la seva trajectòria l'any 1970, en Carmelo i la Brígida, compraven un negoci de tintoreria que tenien en venda la família Remolà.

Durant aquests 50 anys, han estat treballant, rentant i planxant tot tipus de teixits, roba, cortines, catifes, sofàs, etc. L'any 2013, en Carmelo es va jubilar parcialment, ara li dedica unes hores només a romandre per la tintoreria, però el pes integra de la feina i l'administració és per al Raül.

 

 

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
12345
SegüentAvanç ràpidDarrera
Salta a la part superior