Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
07/03/2021 16:15:38

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'encesa virtual dels llums de Nadal marca l'inici d'una campanya institucional de suport al comerç local

27/11/2020
Lectures: 1175
L'encesa virtual dels llums de Nadal marca l'inici d'una campanya institucional de suport al comerç local

Divendres 27 de novembre Sant Feliu inicia la temporada nadalenca amb la il·luminació dels carrers i places de la ciutat. Ateses les circumstàncies derivades de la pandèmia de la Covid-19, l'acte d'encesa es farà de manera virtual a través d'un vídeo que compta amb la participació de l'alcaldessa, Lídia Muñoz, i de la regidora de Comerç, Mercè Ariza, i on també intervenen regidors i regidores del consistori per mostrar, en conjunt, el seu suport al comerç i la restauració del municipi, greument afectats per la crisi del coronavirus, i per animar la ciutadania a consumir a Sant Feliu.

L'encesa marcarà, doncs, l'inici d'una campanya institucional de dinamització de l'activitat econòmica i de suport al comerç local que, amb el lema "T'imagines un Sant Feliu sense comerç? El nostre comerç compta amb tu!", té com a objectiu sensibilitzar sobre la importància de realitzar les compres al municipi i alhora incentivar-les a través de diferents accions, donant així compliment a un dels acords del Pacte de Ciutat.

En el marc d'aquesta campanya es farà difusió de l'oferta comercial i de serveis, posant en valor que els i les comerciants de la ciutat han donat resposta a les nostres necessitats durant la pandèmia i han sabut adaptar-se a les dificultats de la nova realitat mantenint, i fins i tot millorant, els estàndards de qualitat, confiança, servei, seguretat, professionalitat i proximitat, i incidint en què ara és el moment idoni perquè la ciutadania mostri el seu suport.

Més de 15.000 euros en premis per fomentar les compres al comerç de Sant Feliu

De manera complementària, a partir del 30 de novembre es desplegarà una crida a les xarxes socials per animar la ciutadania a compartir les seves fotografies relacionades amb el comerç i la restauració locals amb l'etiqueta #SantFeliuambcomerç, i a partir del 22 de desembre i amb continuïtat al 2021, comprar a Sant Feliu tindrà premi, ja que des de l'Ajuntament s'impulsaran diferents accions promocionals, sortejos i concursos per fomentar el consum als establiments del municipi dotades, en una primera fase, amb més de 15.000 euros.

I és que cada dia, i aquest Nadal més que mai, el nostre comerç compta amb tu! Per fer-ho palès, amb l'inici de la campanya i a banda de l'encesa de més de 200 punts de llums led de baix consum als principals carrers i eixos comercials -que romandran actius fins després de Reis de 17.30 a 22.30 h- també s'instal·laran set arbres de Nadal en diferents punts de Sant Feliu, guarnits amb elements relacionats amb el comerç. 

Perquè una ciutat sense comerç és una ciutat sense vida, i perquè no volem tornar a viure un Sant Feliu sense comerç, aquest Nadal el nostre comerç compta amb tu.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior