Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Inici
Mostrar panell d'identificació
Mostrar cercador global

Actualitat

Notícies d'actualitat de l'àmbit de comerç a Sant Feliu de Llobregat

Accedir al canal RSS de Actualitat
Visites al teixit comercial, de serveis i restauració

Durant els propers mesos, el regidor de comerç, Aitor Rivera, visitarà els establiments de comerç, serveis i restauració de la ciutat per poder conèixer les necessitats i propostes del teixit econòmic urbà.

Nous ajuts extraordinaris en l'àmbit de l'educació en el lleure i les activitats extraescolars

Demà s'obre el tràmit per sol·licitar els ajuts extraordinaris en l'àmbit de l'educació en el lleure i les activitats extraescolars, destinat a pal·liar l'impacte de les mesures restrictives preses a causa de la Covid-19. El tràmit estarà obert del 16 de febrer a l'1 de març.

Obert el termini per sol·licitar ajuts per a empreses i persones emprenedores al 2020

Tancat el termini de la convocatòria 2020 perquè les persones en situació d'atur que s'estableixin com a autònomes i les empreses locals que contractin persones aturades de la ciutat puguin sol·licitar ajudes econòmiques per al foment de l'ocupació. Amb aquestes subvencions, l'Ajuntament contribueix a reduir el nombre de persones aturades de la ciutat i millorar la competitivitat del teixit econòmic local.

Nous horaris per als establiments oberts al públic a causa del confinament nocturn

L'aplicació de l'estat d'alarma a Catalunya implica des del 25 d'octubre afecta directament als establiments de comerç minorista, restauració, serveis, esport i oci que hauran de tancar les seves portes a les 21 h. Els serveis a domicili es podran efectuar fins les 22 h, així com les activitats culturals. Aquesta és una de les mesures que tenen com a objectiu la contenció dels contagis per coronavirus.

Subvencions per diversos tipus d'establiments afectats directament per les mesures de contenció de la Covid-19

Aquestes subvencions estan destinades a pal·liar els efectes de les mesures de tancament decretades per les autoritats per contenir els contagisde Covid-19 en l'àmbit de les activitats de restauració, els centres d'estètica i bellesa, els parcs infantils privats, l'oci nocturn i els establiments comercials situats en un centre o recinte comercial.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera