Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Inici
Mostrar panell d'identificació
Mostrar cercador global

Actualitat

  • No es pot mostrar aquest document.
Accedir al canal RSS de Actualitat
Obert el termini per sol·licitar ajuts per a les persones emprenedores, per fomentar l'ocupació i per a les activitats més afectades per les restriccions

S'ha obert el termini de la convocatòria 2022 perquè les empreses de la ciutat que contractin persones de Sant Feliu en situació d'atur, les persones en situació d'atur que s'estableixin com a autònomes i les persones titulars d'activitats d'oci nocturn que s'hagin vist més afectades per les restriccions derivades de les resolucions dictades per la Generalitat de Catalunya fins el 26 de gener de 2022, puguin sol·licitar ajudes econòmiques per al foment de les seves activitats. Amb aquestes subvencions, l'Ajuntament contribueix a reduir el nombre de persones aturades de la ciutat i millorar la competitivitat del teixit econòmic local.

Subvencions 'Ocupació + Transformació' - Generalitat de Catalunya

El Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya ha obert un nou programa d'ajuts anomenat "Ocupació + Transformació", dirigit a persones treballadores autònomes, microempreses i cooperatives amb l'objectiu d'oferir-los suport per al manteniment de l'ocupació i facilitar la seva digitalització o transició cap a l'economia verda.

 

El Mercat Municipal "La Plaça" es suma a la campanya #MercatsSostenibles

El nostre Mercat Municipal, juntament amb Terrassa, Sabadell, Vic, Mataró, Granollers, Vilafranca, Igualada i Vilanova i la Geltrú participaran aquesta tardor en la 2a edició de la campanya "Mercats sostenibles. Adeu als plàstics d'un sol ús!"

Mira que has de fer per participar!

OnMengem Tapes! Inscripcions obertes

Inscripcions obertes per l'OnMengem Tapes que tenen per l'objectiu donar a conèixer la gastronomia local en el marc de les Festes de Tardor.

Subvencions CCAM 2022

El CCAM - Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (Gencat), obrirà el pròxim 16 de juny la convocatòria de subvencions ordinàries per aquest any de 2022. Aquesta edició compta amb un pressupost de 8,7 milions d'euros, hi ha 10 línies de subvenció: 6 de Comerç, 2  de Moda i 2 d'Artesania.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera