Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
01/12/2023 11:21:02

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

Notícies d'actualitat de l'àmbit de comerç a Sant Feliu de Llobregat

Accedir al canal RSS de Actualitat
Aquest Nadal " Tria Comerç Local"

En el marc de la campanya Aquest Nadal "TRIA COMERÇ LOCAL"  una mostra dels establiments de Sant Feliu oferiran els seus productes i serveis en una carpa conjunta a la pl. Vuit de Març.

Aquest Nadal, il·lumina Sant Feliu

Ajuntament, comerços i entitats de Sant Feliu es bolquen per fer realitat la màgia de les festes amb un programa d'activitats on hi tenen cabuda tant la tradició com noves iniciatives per a tota la família.

Aquest Nadal "Tria Moneda Local"

De l'1 de desembre al 29 de febrer s'activa la nova campanya de Nadal de la moneda local La Rosa, per la que les persones usuàries que canviïn euros per Roses rebran un 30% més per realitzar les seves compres al comerç de la ciutat.

 

Els establiments de La Rosa es connecten

L'Ajuntament habilita el servei Connecta Comerç Sant Feliu de La Rosa, un programa intern perquè els comerços participants en la iniciativa trobin el que busquen i s'abasteixin localment.

Ja es pot comprar per Internet mitjançant Roses

Ja és possible utilitzar la moneda local de Sant Feliu per a realitzar compres online. L'Ajuntament ha desenvolupat el programari que permet integrar La Rosa com a forma de pagament en els negocis online dels comerços.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera
Salta a la part superior