Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
01/10/2020 21:37:41

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

Notícies d'actualitat de l'àmbit de comerç a Sant Feliu de Llobregat

Accedir al canal RSS de Actualitat
Restaurants Sabors de l'Horta

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat, en el marc de la campanya de promoció turística en l'àmbit de la gastronomia, ha realitzat i difós els vídeos de 5 restaurants adherits, per primera vegada, al col·lectiu Sabors de l'Horta 2020.

Sabors de l'Horta del Baix Llobregat té com a objectiu posar en valor el producte fresc i de proximitat que es conrea al Parc Agrari del Baix Llobregat així com promocionar els restaurants que aposten pels productes que s'hi conreen.

Un dels darrers vídeos elaborats és protagonitzat pel restaurant santfeliuenc El somni de Lia, ubicat al carrer Santiago Russinyol,14. Aquest vídeo es pot visualitzar al següent enllaç.

El santfeliuenc Jordi Mora, un dels 10 millors fotògrafs de casaments del món

El fotògraf Jordi Mora, amb botiga a la Plaça Catalunya, 4, ha estat reconegut com un dels 10 millors fotògrafs de casaments del món per la WEDISSON AWARDS. 

Seminari en línia "Com posicionar el teu web a internet (SEO local)"

Vols aconseguir que la pàgina web de la teva empresa sigui visible en els primers resultats del cercador? El proper 6 de juliol es realitzarà el seminari en línia "Com posicionar el teu web a internet (SEO local)" adreçat a persones emprenedores i empreses.

Noves mesures socials de reactivació de l'ocupació i protecció de treballadores en règim d'autònom i de competitivitat del sector industrial

El 27 de juny, ha entrat en vigor un nou decret, que prorroga els ERTO i introdueix novetats en la prestació extraordinària per cessament d'activitats dels autònoms.

Sant Feliu de Llobregat passa a la fase de represa

El 19 de juny Sant Feliu de Llobregat entra a la fase de respresa, tant sols, 24 hores després d'haver entrat a la fas 3.  Vols conèixer què comporta aquest avanç a nivell empresarial?

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera