Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
07/12/2021 04:23:28

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

Notícies d'actualitat de l'àmbit de comerç a Sant Feliu de Llobregat

Accedir al canal RSS de Actualitat
Tallers pràctics de moneda local amb els comerços

La moneda local té com a objectiu dinamitzar el teixit econòmic local i enfortir els llaços i la cohesió social al municipi.

Es modifiquen terminis i s'obre una nova convocatòria en les subvencions de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Feliu a l'activitat econòmica local

El termini de presentació de sol·licituds de subvenció a les activitats més afectades per les restriccions s'amplia fins el proper 14 de novembre alhora que s'ha generat una nova línia de subvencions a les activitats d'oci nocturn que es van veure afectades per restriccions fins el mes de setembre.

Emprenedores i empresàries de Sant Feliu, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern treballen en xarxa en el projecte 'Role Models'

18 dones, de les quals 13 de Sant Feliu, participen en aquesta  iniciativa conjunta amb Sant Joan Despí i Sant Just Desvern i amb el finançament de la Diputació.

Gran flexibilització de les mesures de contenció de la Covid-19

A partir del 15 d'octubre, la restauració i gran part d'activitats culturals reprenen el 100% d'aforament tant en interior com en exterior. S'amplien els aforaments d'altres sectors, tot i que la mascareta continuarà sent obligatòria als interiors. 

Actualització 21/10/2021: A partir de divendres 22 d'octubre, s'amplien els aforaments als esdeveniments esportius en interiors al 100%. Els locals d'oci nocturn podran omplir-se al 80%, tot mantenint el requisit del certificat Covid-19 o una prova negativa. 

Actualització 4/11/2021: Pròrroga de les restriccions vigents fins al dimecres 17 de novembre. La resolució concreta la utilització del certificat COVID per accedir a banquets, celebracions i actes socials que se celebrin a hotels i a restaurants en què hi hagi ball en recintes tancats.

OnMengem Tapes a la Festa de Tardor

A la Festa de Tardor gaudirem de la gastronomia local amb l'OnMengem Tapes.

Del 8 al 15 d'octubre tapes i begudes per 3 €.

Entra i coneix els establiments participants!

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera
Salta a la part superior