Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
05/08/2021 20:15:19

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

Notícies d'actualitat de l'àmbit de comerç a Sant Feliu de Llobregat

Accedir al canal RSS de Actualitat
La millor coca de Sant Joan 2021 és del forn Canplana

El forn de pa i pastisseria Can Plana de Sant Feliu ha rebut el reconeixement a la millor coca de Sant Joan del 2021.

El propietari de la Copeta de Sant Feliu, el millor "parrillero" de Catalunya

El restaurador Javier Lorente, amb el restaurant al carrer Doctor Barraquer 8-10 de Sant Feliu, ha estat reconegut com el millor "parrillero" al campionat de Catalunya. El següent pas serà competir, properament, al campionat d'Espanya.

Actualització de les mesures Covid-19: tancament de tota activitat a les 00.30 h

El govern de la Generalitat ha aprovat noves mesures per tal de frenar els contagis per Covid-19. Qualsevol activitat de restauració o de l'àmbit cultural haurà de finalitzar a les 00.30 h i es recomana la limitació de l'accés a parcs, platges i altres espais públics exteriors entre aquella hora i les sis del matí. Mesures vigents del 15 al 22 de juliol.

Actualització 16/07/2021: A aquestes mesures s'hi afegeix el confinament nocturn d'1 h a 6 h a 161 municipis de Catalunya, entre els quals hi ha Sant Feliu de Llobregat.

Actualització 23/07/2021: Es prorroga el confinament nocturn d'1 h a 6 h durant una setmana més.

Actualització 30/07/2021: Es prorroga el confinament nocturn d'1 h a 6 h durant una setmana més. Es limita l'aforament a esdeveniments culturals i esportius de gran format a 3.000 persones. 

Actualització de les mesures per la Covid-19: Tancament dels locals d'oci nocturn

Davant el nou augment de contagis per Covid-19, el Procicat ha aprovat noves mesures. La principal és el tancament de nou dels local d'oci nocturn que no puguin desenvolupar les seves activitats a l'aire lliure, així com la necessitat de fer tests d'antígens a les persones que assisteixin a espectacles multitudinaris amb activitats musicals i ball, i que estiguin en peu i a l'aire lliure. Aquestes restriccions es mantindran fins el proper 23 de juliol.  

Campanya 'És el meu mercat setmanal' de la Diputació de Barcelona

La Diputació de Barcelona ha posat en marxa la campanya 'És el meu mercat setmanal', per tal de promoure l'ús dels mercats de marxants com a comerç local, variat i de qualitat, que a més compleix amb totes les mesures de seguretat per la prevenció de contagis per Covid-19.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera
Salta a la part superior