Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
17/07/2024 18:38:16

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Serveis

Serveis municipals de salut
Resultats: de 1 a 5 de 5
Títol
El Complex Municipal de Piscines ofereix la possibilitat de fer ús dels seus espais i serveis mitjançant l'abonament o amb la compra d'entrades puntuals. Els espais disponibles són: zona aquàtica amb 3 piscines, zona de salut amb sauna finlandesa, turca i banyera d'hidromassatge; espai terrestre que disposa de sala de fitness, sales polivalents, sala de cicle-indoor, solàrium i bar. Dins d'aquests espais el Complex ofereix activitats aquàtiques i terrestres, activitats esportives municipals i cursos de natació.
Promou activitats adreçades als diferents col·lectius envers la promoció d'estils de vida saludable. Adreçat a la població en general, centres educatius, entitats d'ajuda mútua, col·lectius vulnerables (gent gran, jovent, etc.).
Aquest és un programa de salut, on es pretén aconseguir el nivell més elevat de benestar físic, mental i social. L'objectiu principal és crear hàbits que influeixin sobre la salut i la qualitat de vida a través del desenvolupament de les qualitats físiques bàsiques, compensant les activitats sedentàries pròpies de l'activitat diària. Aquest programa vol millorar els components de condició física saludable a diferents nivells, morfològic, muscular, cardio-respiratori, metabòlic i motor mitjançant l'activitat física, que es desenvolupa en totes les modalitats esportives adaptades per adults i amb un component lúdic. Aquest programa el desenvolupen els tècnics del Complex Municipal de Piscines sota la supervisió dels tècnics del Departament d'Esports (responsable d'activitats). Si esteu interessats en inscriure-us, podeu accedir-hi a través de l'enllaç activitats esportives municipals.
Donar compliment de les competències que en matèria de protecció de la salut i sanitat ambiental tenen reconegudes les administracions locals. Adreçat a la població en general, operadors d'establiments minoristes d'alimentació, centres educatius.
Salta a la part superior