Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
21/06/2024 01:20:49

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Ruta 1 - Ruta Urbana

Es tracta d’una ruta circular de 6.800 metres de perímetre. La podem iniciar en qualsevol punt on trobem les indicacions de la Ruta 1. Té un desnivell màxim de 70 metres entre els punts d'alçada màxima i mínima del recorregut.

Aquesta ruta passa pels barris de La Salut, Falguera, les Grases, Mas Lluí, Can Maginàs, Can Nadal i Roses-Castellbell. Fent la ruta complerta tenim la possibilitat de conèixer diversos parcs de la ciutat (Nadal, Europa, Llobregat, Falguera), així com gaudir del Roserar de Dot i de Camprubí, i també del camí del Cardenet. A banda de fer una activitat física saludable i que està a l'abast de tothom, també podem gaudir d’alguns dels espais singulars com el Palau Falguera o la ruta modernista, com les cases dels carrers de Joan Maragall i Vidal i Ribas.

Al llarg del recorregut de la ruta trobareu espais d’exercici que permeten fer exercicis de tonificació, recuperació, psicomotrius... És recomanable seguir les indicacions d'ús per a un millor aprofitament dels exercicis.

En el circuit també hi ha llocs per descansar, fonts d’aigua potable i zones d’ombra.

Recordeu seguir els consells per fer una correcta activitat física. 

Consulteu el tríptic informatiu sobre la ruta.

Salta a la part superior