Exposicions

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
17/07/2024 18:53:49

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Cultura
Exposicions

Cultura - Exposicions

Exposicions al Palau Falguera

El Palau Falguera disposa de dues sales d'exposicions principals i una sala annexa per a petites instal·lacions. Aquests espais acullen diferents mostres artístiques i divulgatives, preferentment impulsades per artistes locals i entitats i associacions del municipi.

Vinculat al calendari d’esdeveniments culturals locals, la sala d’exposicions acull tots els anys exposicions col·lectives dedicades a mostrar els treballs del gran planter d’artistes plàstics del municipi, així com l'activitat de diverses entitats. L'horari de les exposicions durant tot l'any és de 18 a 20 h, de dimarts a dissabtes, i d'11 a 14 h tots els diumenges i festius.

Si esteu interessats en fer una exposició al Palau Falguera podeu dirigir-vos al Departament de Cultura de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.

Exposició de Quim Sedó Marquet

Exposició de Quim Sedó Marquet

Pintor decorador d'ofici  i dibuixant d'afició.

Durant més de 30 anys ha pintat els cartells de l'avui Catedral de Sant Llorenç. També ha jugat un paper important en la remodelació que s'ha produït recentment en aquest edifici amb motiu dels 500 anys de la parròquia. 

Estudià a l'Escola Massana sense acabar els estudis, i fou alumne del Sr. Joan Torras a l'Escola Verge de la Salut. Col·laborà amb ell en les decoracions de diversos altars, capelles i esglésies.

 

Durant els mesos de juliol, agost.

Horari:de biblioteca

Lloc: Biblioteca Montserrat Roig (vestíbul)

Salta a la part superior