Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
03/12/2020 02:38:10

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

15/10/2020
Lectures: 194
Noves Incorporacions a Sant Feliu Innova

Des del dia 1 d'octubre a Sant Feliu Innova tenim dues noves incorporacions: Lluïsa i Ferran, que treballaran amb nosaltres durant els següents sis mesos. Han estat contractats mitjançant un Pla d'Ocupació amb la col·laboració del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de Treball als barris. 

La Lluïsa i en Ferran, s'encarregaran de potenciar totes les accions, serveis i activitats vinculades amb els diversos projectes Smart City que realitzi l'Ajuntament de Sant Feliu. 

Lluïsa, com a auxiliar administrativa informadora, portarà a terme  l'actualització permanent de les dades relacionades amb l'atenció ciutadana en diferents canals, accés a la informació i transparència. Aporta una àmplia experiència com a administrativa polivalent en diferents sectors.

Ferran assumirà el rol de tècnic de Smart City, i s'afegeix a l'equip que manté i amplia la infraestructura de codi i física de sensorització del departament de Sistemes d'Informació. 

En Ferran també s'encarregarà de la coordinació de projectes i integració a Sentilo, la plataforma de sensors i actuadors de la Diputació de Barcelona amb la que ja havia treballat, de diversos serveis municipals, i aviat es posarà a treballar amb l'eina pròpia de Sant Feliu  Brain4it, una solució tecnològica que dona resposta al  repte que suposa la gestió integral i col·laborativa dels equipaments i infraestructures municipals.

Els donem la benvinguda al centre CO-Innova_LAB!

Us recordem que ens podeu trobar a la segona planta de la Torre del Roser, c/ Joan XXIII, 14, telèfon 93 685 80 24, correu tic@santfeliu.cat.

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior