Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
06/06/2023 22:53:15

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

Accedir al canal RSS de Actualitat
Resultats: de 1 a 3 de 510
06/06/2023 Un projecte santfeliuenc es proclama vencedor de Technovation Girls Catalonia

El passat 20 de Maig es va celebrar la fase final de l'última edició del concurs internacional Technovation Girls Catalonia on un equip santfeliuenc va resultar guanyador en la categoria Junior. Amb aquest esdeveniment es va posar punt i final als aprop de 5 mesos de treball on nenes i adolescents d'entre 8 i 18 anys han desenvolupat les seves solucions tecnològiques que donen resposta a una problemàtica social que hagin detectat. 
 

01/06/2023 La primera edició del Sant Feliu Talent premia un projecte relacionat amb la salut mental en els centres educatius

La gala final del Sant Feliu Talent 2022-2023 a la Sala Ibèria va ser una nit plena d'emocions, d'alegries i de sorpreses. 

26/05/2023 La cooperativa WATTECO a punt de fer la seva primera instal·lació solar col·laborativa a la ciutat

Sota el lema "Energia neta, diners locals", el programa municipal Sant Feliu Innova i la cooperativa Watteco han impulsat un projecte d'innovació i sostenibilitat al municipi, mitjançant el finançament i la instal·lació de tres panells fotovoltaics a la teulada de l'edifici CO-Innova Sant Feliu (Torre del Roser), convertint-se així en un dels projectes d'energia renovable de Watteco i el primer a la ciutat de Sant Feliu de Llobregat.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera
Salta a la part superior