Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
25/01/2020 17:00:17

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

Accedir al canal RSS de Actualitat
Resultats: de 1 a 3 de 275
17/01/2020 Moneda social per gestionar intercanvis entre la comunitat CO-Innova

A CO-Innova moltes iniciatives es basen en intercanviar coneixements entre les diferents tipologies de membres de la seva comunitat: emprenedors socials d'Explorer o BIS, components dels Clubs de Makers o Mèdia, col·laboradors externs que impulsen projectes amb impacte, iniciatives ciutadanes, economies emergents, etc.

13/01/2020 Tercera trobada de la Comunitat CO-Innovadora i amb sorpresa. Estrenarem moneda!

Fa uns mesos omplíem CO-Innova Sant Feliu d'esperit emprenedor, idees i molt d'entusiasme. Participants de programes com el Yuzz, l'Explorer, el BIS o el JobLab assistien a la presentació de la comunitat Emprenedoria CO-Innovadora, una iniciativa que pretén impulsar i fomentar la creació de sinergies i trobar objectius comuns entre els diferents projectes que han passat per Sant Feliu Innova, així com oferir un espai a emprenedors i emprenedores on co-crear, connectar i prototipar.

10/01/2020 Forma part del Technovation Girls 2020 com a mentora, et necessitem

A Sant Feliu ja estem preparats per la temporada 2020 i després de l'èxit de l'edició passada, hem tornat a obrir inscripcions per ajudar a fomentar les vocacions tecnològiques en nenes i aconseguir que les noies tinguin més oportunitats i facilitats per esdevenir líders en emprenedoria innovadora de base TIC.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera