Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
27/10/2020 11:00:13

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

Accedir al canal RSS de Actualitat
Resultats: de 1 a 3 de 323
22/10/2020 Vols formar part d'un Laboratori Ciutadà de benestar?

El centre CO-Innova_LAB llença una convocatòria per participar al laboratori ciutadà: "Happiness LAB: la xarxa ciutadana creativa i saludable".

La pandèmia del COVID19 ha posat de manifest la vulnerabilitat de moltes persones, però també la nostra habilitat per a donar-nos suport, cuidar-nos i donar resposta amb iniciativa, creativitat i suma de voluntats, a situacions molt adverses.

15/10/2020 El programa Technovation Challenge premiat als Premis DonaTIC 2020!

Els Premis DonaTIC 2020 reconeixen el talent, l'emprenedoria i l'empoderament de les dones en l'àmbit tecnològic. Vuit dones procedents dels àmbits empresarial, professional i acadèmic i una iniciativa social per incentivar les noies a resoldre reptes digitals han estat guardonades amb els Premis Dona TIC 2020, que impulsa el Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública dins del Pla DonaTIC, amb la col·laboració de l'Observatori Dona, Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona.

15/10/2020 Noves Incorporacions a Sant Feliu Innova

Des del dia 1 d'octubre a Sant Feliu Innova tenim dues noves incorporacions: Lluïsa i Ferran, que treballaran amb nosaltres durant els següents sis mesos. Han estat contractats mitjançant un Pla d'Ocupació amb la col·laboració del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de Treball als barris.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera