Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
08/04/2020 13:25:31

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Com puc col·laborar

Tràmit 1562648: Sant Feliu Ciutat Acollidora: Dades identificació(08/04/2020)

Sant Feliu Ciutat Acollidora

Les persones que vulguin col·laborar d'una manera o una altra es poden posar en contacte amb l'Ajuntament a través d'aquest formulari, de l'adreça de correu electrònic ciutatacollidora@santfeliu.cat o anant directament a l'Oficina d'Atenció Ciutadana.

Formulari

Ompliu les dades en funció de com podeu col·laborar i després premeu <següent> per enviar el teu missatge:

Dades personals:

Nom i cognoms:

Telèfon:

Adreça electrònica:

Puc col·laborar:

Com a traductor/a:

Donant suport en l'aprenentatge:

Fent acompanyaments:

Aportant joguines:

Altres:

D’acord el que estableix l’Article 13 del Reglament General de Protecció de Dades, l’informem que les dades facilitades seran incloses en un tractament de dades responsabilitat de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat. Les dades seran utilitzades per a la gestió del tràmit que esteu realitzant, i no seran cedides a tercers, llevat que sigui necessari per a la prestació del servei sol·licitat de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment o el consentiment inequívoc, segons el cas. Un cop gestionat el tràmit seran conservades per obligació legal com a part del procediment administratiu. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat.

Així mateix s’informa de la possibilitat d’exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió i la resta dels seus drets mitjançant la remissió d’un escrit dirigit al Delegat de Protecció de Dades o bé per mitjans electrònics www.santfeliu.cat/seuelectronica o bé presencialment o per correu convencional a l’adreça següent: plaça de la Vila, 1 – 08980 Sant Feliu de Llobregat