Festa de Tardor

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
13/04/2021 02:46:14

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Festa de Tardor
Del 9 al 12 d'octubre de 2020

Salutació del regidor de Cultura, Manel Martínez.

Manel Martínez Díaz, Regidor de Cultura

Un any més, a la Festa de Tardor es tornarà a manifestar l’ànima de Sant Feliu. Ciutat de cultura, amb esperit de comunitat, activa i cohesionada.

Travessem uns moments extraordinaris, amb una crisi sanitària que ens ha portat dolor i incertesa, i que ha estès el seus perniciosos efectes a l’economia de la ciutadania, l’àmbit laboral i les relacions socials. Per això, aquesta ànima viva santfeliuenca encara adquireix més importància que mai.

De manera diferent, però amb la mateixa voluntat, viurem la que és la manifestació cultural i social més important de l’any. I ho farem de manera segura, prioritzant la salut de les persones i el seu benestar.

No renunciem, doncs, a compartir un esdeveniment que és molt nostre, que ens singularitza com a comunitat, i que a cada una i un de nosaltres ens fa sentir participes junt amb els nostres veïns i veïnes de la cultura de la ciutat.

Per això, colles, entitats, personal tècnic i serveis municipals han fet un esforç superior al de qualsevol edició anterior per tal de garantir la qualitat i el bon desenvolupament de les activitats, així com la preservació de l’esperit del nostre patrimoni festiu, però també la seguretat sanitària col·lectiva.

Els propers dies viurem una Festa de Tardor que serà molt diferent en el seu format, tot i conservar els elements fonamentals que li donen caràcter. Una festa de la que podrem participar de manera presencial i també de forma virtual, amb l’objectiu que tothom s’hi trobi còmode i segur.

Per això, més que mai, visca la Festa de Tardor!
I Visca Sant Feliu!

Manel Martínez Díaz
Regidor de Cultura

Salta a la part superior