Cursos de qualificació professional

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
15/06/2021 00:11:18

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Agenda i calendaris
Cursos de qualificació professional

Agenda i calendaris - Cursos de qualificació professional

Formació per a la recerca de feina

Accedir al canal RSS de Formació de recerca de feina
Tallers per a la recerca de feina

Aquests tallers aprofundeixen en eines i coneixements útils per enfortir les candidatures i millorar les estratègies durant els processos de recerca de feina.

Alguns d'aquests tallers es porten a terme en col·laboració amb els ajuntaments de Sant Just Desvern i Sant Joan Despí, amb el suport de la Diputació de Barcelona:

Optimitza el teu perfil professional a Linkedin. Edició online

Sessió per aprofundir en una de les xarxes socials professionals més importants. Et permetrà participar en grups, fer networking i establir estratègies per a la recerca de feina. Aquesta formació s'imparteix online.

Més informació sobre el taller de LinkedIN

L'entrevista de feina: preguntes clau. Edició online

Eines bàsiques per fer front a l'entrevista de feina: com em veuen, com em veig, com responc, quina és la meva imatge? Es revisen les preguntes més freqüents i nocions de màrqueting personal. Aquesta formació s'imparteix online.

Més informació sobre el taller d'entrevista

Destaca el teu currículum amb Canva. Edició online

Formació orientada a dotar el currículum, ja redactat, d'una aparença molt atractiva i d'estructura visual per fer la informació més entenedora i accessible a un simple cop d'ull, a través de l'eina online Canva. Aquesta formació s'impartirà online.

Més informació sobre el taller de Canva

Entrevista curricular versus entrevista per competències. Edició online

Entrena les teves habilitats per diferenciar el tipus d'entrevista a què t'afrontes per respondre amb seguretat en aquest moment clau dels processos de selecció. Curs pràctic online amb diferents tipus d'exercicis: role-playing, discussions en grup, casos pràctics i enregistrament de la pràctica.

Més informació sobre el taller dels diferents tipus d'entrevista

Practica la venda de tu mateix a través de l'Elevator Pitch

Taller que et permetrà estructurar una breu presentació de la teva trajectòria professional, treballant el teu objectiu i identificant els punts de valor, per aconseguir fer la teva candidatura més atractiva i captar l'atenció de les persones seleccionadores. Aquest taller tindrà una edició online i dues de presencials.

Més informació sobre el taller d'Elevator Pitch

Com ser seleccionat/ada a Infojobs? 70% d'efectivitat. Edició online

Aquest taller pràctic permet explorar les possibilitats d'un dels principals portal d'ofertes de feina de forma eficient. Aprendràs com veuen les empreses el nostre perfil i com seleccionen les candidatures, quin és el millor horari per buscar feina i com redactar els diferents apartats del perfil. Aquest taller s'imparteix online.

Més informació sobre el taller "Com ser seleccionat a Infojobs?"

Coaching motivacional. Si la crisi et dóna llimones, fes llimonada. Edició online

Taller pràctic que et permetrà trobar recursos per fer front a les dificultats i adversitats, a partir d'ampliar perspectives, enfocar solucions, fomentar la creativitat i detectar oportunitats en el moment de buscar solucions. Aquesta formació s'impartira online

Més informació sobre el taller de coaching motivacional

Prepara't per superar un procés de selecció per competències. Edició online

Com puc identificar les competències pròpies? Com les incorporo al currículum?  Com preparo l'entrevista de feina? Com respondre a aquelles preguntes "difícils"? I si l'entrevista és online?

Aquesta formació s'imparteix online.

Més informació sobre el taller de procés de selecció per competències

Crea la teva marca personal a internet

Formació pràctica per a aprendre a utilitzar les eines digitals 2.0 per crear una marca personal potent, que ofereixi una imatge positiva de cara a les empreses. Aquest taller tindrà una edició online i una de presencial.

Més informació sobre el taller 'Crea la teva marca personal a internet'

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123
SegüentAvanç ràpidDarrera
Salta a la part superior