Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
20/01/2021 06:44:46

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

Accedir al canal RSS de Actualitat
Resultats: de 1 a 3 de 334
19/01/2021 CO-Innova Sant Feliu impartirà un dels mòduls del curs de Catlabs sobre l'activació d'ecosistemes d'innovació

El dimecres 20 de gener s'inaugura oficialment el curs d'Agents d'Innovació Social Digital impulsat per la Generalitat de Catalunya en el marc del programa CatLabs, aquesta sessió inaugural virtual que començarà a les 11.00 h. amb una presentació institucional on intervindrà Oriol Bossa, Primer Tinent d'Alcaldia i President de l'Àrea de Govern Obert i Serveis Generals de l'Ajuntament Sant Feliu de Llobregat.

19/01/2021 Comença l'edició 2021 del Technovation Challenge. Vols formar un equip?

Fins al 12 de març hi ha temps per registrar oficialment els equips de noies que participaran a l'edició d'enguany del  Technovation Challenge, el programa internacional que busca potenciar habilitats i vocacions STEM en les noies trencant els estereotips de gènere impulsant la la detecció del talent femení . Aquesta serà la tercera edició en què hi haurà noies participants de Sant Feliu. 

13/01/2021 Arrenca PowerUP, l'acceleradora de videojocs de Sant Feliu

El dijous 14 arrenca PowerUP, l'acceleradora de videojocs de Sant Feliu, amb una sessió inaugural virtual que començarà a les 18.30 h. amb una presentació institucional a càrrec d'Oriol Bossa, Primer Tinent d'Alcaldia i President de l'Àrea de Govern Obert i Serveis Generals de l'Ajuntament Sant Feliu de Llobregat. 

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera
Salta a la part superior