Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
21/01/2020 10:49:42

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Formació per a la recerca de feina

Formació per a la recerca de feina

Accedir al canal RSS de Formació per a la recerca de feina
Taller: L'entrevista de feina: preguntes clau

Eines bàsiques per fer front a l'entrevista de feina: com em veuen, com em veig, com responc, quina és la meva imatge? Ets gravaràs en vídeo i et veuràs. 

Taller d'empoderament: millora de la confiança i la seguretat en la recerca de feina

Autoconeixement, creences limitants, zona de confort, actitud positiva i motivació són alguns dels conceptes que es treballaran en aquesta sessió de dues hores, per tal que les persones participants guanyin autoconfiança i puguin enfocar amb més èxit la recerca de feina. 

Aquest taller es realitza en el marc del Programa UBICAT del Servei d'Ocupació de Catalunya.

Taller: Destaca el teu currículum amb Canva

Formació orientada a dotar el currículum, ja redactat, d'una aparença molt atractiva i d'estructura visual per fer la informació més entenedora i accessible a un simple cop d'ull, a través de l'eina online Canva.

Taller: Optimitza el teu perfil professional a Linkedin

Sessió de 3 hores que et donarà informació sobre una de les xarxes socials professionals més importants. Et permetrà participar en grups, fer networking i establir estratègies per la recerca de feina.

  

Taller de drets i deures laborals

Formació orientada a esclarir conceptes relacionats amb el dret al món laboral i que afecten al dia a dia de les persones treballadores: contractes, estatuts, quitances, nòmines, acomiadaments i conciliació. 

Aquest taller es realitza en el marc del Programa UBICAT del Servei d'Ocupació de Catalunya.

Taller: Descobreix el teu capital competencial

Formació orientada a la identificació de les competències cercades per les empreses en els processos de selecció, així com el reconeixement de les pròpies competències transversals i els punts que enforteixen la nostra candidatura.

Aquest taller es realitza en el marc del Programa UBICAT del Servei d'Ocupació de Catalunya.

Taller: Iniciació a la informàtica i Internet per a la recerca de feina

Taller de 16 hores de durada (8 sessions) que et facilitarà coneixements bàsics d'informàtica i d'Internet, per tal de fer el teu propi currículum i la carta de presentació, crear un compte de correu electrònic i aprendre a adjuntar documents, a cercar ofertes de feina en pàgines web i a saber com inscriure't-hi.

 

  

Taller: Coaching motivacional. Si la crisi et dóna llimones, fes llimonada

Taller pràctic que et permetrà trobar recursos per fer front a les dificultats i adversitats, a partir d'ampliar perspectives, enfocar solucions, fomentar la creativitat i detectar oportunitats en el moment de buscar solucions.

 

Aquest taller es realitza amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Taller: Com superar una dinàmica de grup amb èxit

Taller que t'ajudarà a conèixer la dinàmica de grup com a eina de selecció, saber quan s'utilitza; i desenvolupar les competències necessàries per superar amb èxit aquesta tècnica de selecció. 

S'utilitzarà una metodologia activa i participativa que fomenta l'aprenentatge des de la pròpia experiència. Es realitzaran dinàmiques de grup i casos pràctics.

Aquest taller es realitza amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Taller: Escape Room: Entrenem la selecció grupal

Taller pràctic on experimentar en primera persona diferents dinàmiques de selecció grupal i conèixer les competències que les empreses avaluen en les persones candidates a l'hora de fer un procés de selecció, tot analitzant comportaments concrets que s'hagin produït durant el desenvolupament de la dinàmica.   

Aquest taller es realitza amb el suport de la Diputació de Barcelona.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
12
SegüentAvanç ràpidDarrera