Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
17/07/2024 19:22:12

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Bones pràctiques

Bones pràctiques empresarials
Accedir al canal RSS de Bones pràctiques
L'empresa MTK Space fa possible integrar el desenvolupament social al món audiovisual sent innovadors i tenint un impacte econòmic local

Es tracta d'un projecte empresarial innovador santfeliuenc que integra l'economia social i solidària, com a pilar, en un model d'audiovisual sostenible; i, que manté un lligam estret amb els projectes de desenvolupament local.

'Farcellets de foc', l'aposta per l'economia circular de la Fundació Nou Xamfrà

Els "Farcellets de foc" són un producte de la Fundació Nou Xamfrà per encendre la llar de foc de manera fàcil, ràpida i sostenible. Són elaborats a Sant Feliu de Llobregat per persones amb discapacitat intel·lectual i amb materials 100% reciclats, naturals, sense olors, i sense tòxics.

 

Servei de creació d'empreses: Ares Salo de Bellesa Orgànica

Donem la benvinguda al municipi a un nou projecte d'emprenedoria, una nova proposta de serveis pels ciutadans:  "ARES, SALÓ DE BELLESA" al carrer Josep Maria de Molina núm. 16.

Transportes Casquet creix i obre mercats a través de la innovació

Transportes Casquet SL és una empresa de Sant Feliu de Llobregat  fundada l'any 1963 com una empresa de serveis dins de l'àmbit del transport. El passat 30 de novembre al VII Fòrum empresarial celebrat a Sant Joan Desí va exposar la seva experiència fent de la crisi una oportunitat.

Unik

Unik neix de les inquietuds d'un emprenedor amb 10 anys d'experiència en adaptar els espais i els recursos a les necessitats de la societat actual. Té l'objectiu de crear espais confortables i acollidors d'una manera participativa durant la realització de tot el projecte. 

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
1234
SegüentAvanç ràpidDarrera
Salta a la part superior