Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
22/06/2024 22:31:41

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Gaudim

05/03/2014
Lectures: 7775
Gaudim

Gaudim, Serveis Educatius, culturals i de lleure és una nova empresa nascuda l'any 2013 de la mà de dues emprenedores santfeliuenques. Desenvolupa una tasca complementària i necessària a l'ensenyament obligatori bàsic. El  servei es dirigeix tant a escoles com a institucions culturals i cobreix aquelles franges horàries que l'escola reglada no pot atendre.

Les seves promotores M. Isabel Martinez i Yolanda Romero manifesten que l'empresa neix per donar suport educatiu a les famílies, intentant conciliar la vida familiar amb la vida laboral, entenent el lleure com a complement fonamental en la formació dels infants. Les seves activitats es fonamenten en quatre pilars:

  • Tecnològic
  • Creatiu
  • Lingüístic
  • Ecològic i medi ambiental

Ofereixen serveis de menjador escolar, extraescolars al temps de migdia o tarda, acollida, reforç escolar i casals de vacances. Aquests últims van dirigits tant a escoles com a empreses i organitzacions, oferint la possibilitat de desenvolupar l'activitat en instal·lacions de l'empresa, per tal de facilitar la conciliació laboral i familiar.

La llengua vehicular és el català, però consideren l'anglès una llengua de gran importància a l'actualitat i és per això que ofereixen el servei de monitoratge durant l'horari de menjador, en anglès, així com algunes de les activitats extraescolars.

Podeu contactar amb l'empresa mitjançant telèfon 659661746 / 677570600 o correu electrònic gaudim@gaudimeduca.cat.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior