Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
28/01/2020 12:42:01

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Vull treballar

Notícies sobre el Servei local d'ocupació
Oportunitat laboral i formativa com a monitor/a d'educació especial o vetllador/a

Vols treballar amb infants amb necessitats educatives especials? El Servei d'Ocupació de Catalunya, en col·laboració amb l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat convoca un nou pla d'ocupació per formar i contractar 6 persones com a monitors/ores de lleure infantil i juvenil o vetlladors/ores en el marc del programa Treball als Barris.

Nous cursos de formació ocupacional de Treball als Barris

Iniciem una nova edició dels cursos de formació ocupacional de Treball als Barris en les especialitats d'Ofimàtica, Dependent/a de carnisseria, Agent polivalent de magatzem i Dependent/a de forn de pa i pastisseria.

Forma't per la recerca de feina al Centre Can Maginàs

El Servei Local d'Ocupació segueix oferint formació per a la millora de l'ocupabilitat al Centre Can Maginàs. Aquest mes de gener, s'impartiran tallers sobre entrevista de feina, empoderament, currículum amb Canva i LinkedIN.

27 persones comencen a treballar a l'Ajuntament com a personal administratiu i de manteniment en el marc dels plans d'ocupació

L'Ajuntament ha completat el procés de selecció durant el mes de desembre i ja s'han incorporat 27 persones que faran tasques administratives, de consergeria i de manteniment durant 6 o 12 mesos. Aquestes contractacions són possibles gràcies als programes Treball i Formació i Enfeina't, del Servei d'Ocupació de Catalunya.

 

Cloenda dels cursos de formació del segon semestre de 2019 de 'Treball als Barris'

Aquest dimecres, 18 de desembre, ha tingut lloc l'acte de cloenda del segon semestre del programa de dispositius de Treball als Barris de 2019. Docents, participants i empreses han celebrat la finalització del programa al Centre Cívic Les Tovalloles.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
1234
SegüentAvanç ràpidDarrera