Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
20/09/2021 12:30:27

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Ja disponible la inscripció online a la borsa de treball del Servei Local d'Ocupació de Sant Feliu

02/07/2021
Lectures: 244
Ja disponible la inscripció online a la borsa de treball del Servei Local d'Ocupació de Sant Feliu

Les persones interessades a inscriure's a la borsa del Servei Local d'Ocupació de Sant Feliu per tal d'accedir a les ofertes de treball que s'hi publiquen, ja poden fer el tràmit d'inscripció online. Aquest nou procediment facilita i agilitza la inscripció a la borsa i l'actualització de les dades. Tanmateix, la inscripció es podrà realitzar de manera presencial com fins ara.

Per tal d'accedir a la inscripció online, és necessari disposar d'un certificat digital o de l'IdCAT Mòbil. En cas de dubte sobre el sistema d'identificació digital, es pot consultar aquest videotutorial.

El sistema demanarà a les persones candidates les dades personals i informació sobre la trajectòria professional i les titulacions. També caldrà adjuntar un currículum actualitzat, que es facilitarà a les empreses en presentar la candidatura a les ofertes de la borsa.

Digitalització de tràmits del Servei Local d'Ocupació 

La digitalització d'aquest tràmit se suma a d'altres millores de les accions que es poden efectuar online, com ara la possibilitat de demanar cita prèvia, la inscripció online a ofertes de feina i la inclusió d'una carta de presentació en la presentació de candidatures, i el formulari online per a la publicació d'ofertes de treball per part de les empreses. 

Si necessiteu suport per a realitzar aquests tràmits, adreceu-vos al Centre Can Maginàs presencialment o per telèfon al 93 685 07 83, en horari de 8.30 a 13.30 h.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior