Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
20/09/2021 12:14:49

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Nova convocatòria dels ajuts per a persones afectades pels ERTO

01/07/2021
Lectures: 279
Nova convocatòria dels ajuts per a persones afectades pels ERTO

La Generalitat ha aprovat l'atorgament d'ajuts extraordinaris per a persones treballadores especialment afectades per la crisi de la Covid-19.

A qui s'adreça

Els ajuts s'atorgaran a persones treballadores afectades per un expedient de regulació temporal d'ocupació (ERTO) a causa de la COVID-19 i a persones amb contracte fix discontinu beneficiàries de la prestació extraordinària.

Requisits

  • Residir a Catalunya.
  • Estar en un ERTO actiu  a causa de la COVID-19, amb suspensió total o parcial del contracte, i que aquest ERTO coincideixi almenys un dia en el període comprés entre l'1 i el 31 de maig de 2021
  • Ser titular de la prestació extraordinària en el cas de fix-discontinu, com a mínim un dia entre l'1 i el 31 de maig 2021, o tenir pendent el reconeixement en el mateix període.
  • Complir??els requisits previstos a l'article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions i altra normativa aplicable.

Presentació de sol·licituds

Per sol·licitar aquest ajut és imprescindible la inscripció prèvia telemàtica al web de la Generalitat de Catalunya, entre el 5 i el 15 de juliol de 2021 (amb certificat digital o l'idCAT Mòbil). L'ordre d'inscripció no determinarà l'atorgament de l'ajut.

Més informació

Per saber-ne més, consulteu la informació publicada al web del Servei d'Ocupació de Catalunya i la infografia explicativa

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior