Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
29/07/2021 13:32:33

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Vull treballar

Notícies sobre el Servei local d'ocupació
Horaris durant l'agost de 2021 del Centre Can Maginàs i l'Aula Sant Feliu

El Centre de Promoció Econòmica Can Maginàs mantindrà l'atenció al públic presencial i telemàtica en horari de matins de 8.30 a 13h de l'1 al 8 d'agost, i a partir del 23 d'agost. L'Aula Sant Feliu romandrà tancada del 2 al 31 d'agost ambdós inclosos.

Ja disponible la inscripció online a la borsa de treball del Servei Local d'Ocupació de Sant Feliu

Les persones interessades a inscriure's a la borsa del Servei Local d'Ocupació de Sant Feliu per tal d'accedir a les ofertes de treball que s'hi publiquen, ja poden fer el tràmit d'inscripció online. Aquest nou procediment facilita i agilitza la inscripció a la borsa i l'actualització de les dades. Tanmateix, la inscripció es podrà realitzar de manera presencial com fins ara.

Nova convocatòria dels ajuts per a persones afectades pels ERTO

La Generalitat ha anunciat una nova convocatòria d'ajust extraordinaris ajuts extraordinaris per a persones treballadores especialment afectades per la crisi de la Covid-19: afectades pels ERTO o fixes discontínues beneficiàries de la prestació extraordinària del mes de maig.

L'ajuntament obre el procés de selecció de diversos perfils en el marc dels plans d'ocupació de la Diputació de Barcelona

L'ajuntament ha obert el procés de selecció d'auxiliars d'informació, coordinador/a i tècnic/a en arquitectura i urbanisme en el marc del Pla de Reactivació de l'Ocupació de la Diputació de Barcelona.

Nous tallers per a la recerca de feina del Servei Local d'Ocupació

El Servei Local d'Ocupació presenta una nova oferta formativa dels tallers online per a la recerca de feina per al juny i juliol, alguns d'ells en col·laboració amb els ajuntaments de Sant Joan Despí i Sant Just Desvern, i amb el suport de la Diputació de Barcelona.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera
Salta a la part superior