Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
27/01/2023 23:45:54

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Vull treballar

  • No es pot mostrar aquest document.
Inici dels plans d'ocupació 2022 de la Diputació de Barcelona

Ja han iniciat contracte les noves incorporacions al consistori com a plans d'ocupació en el marc del Pla de concertació Xarxa de Governs Locals 2020-2023 de la Diputació de Barcelona. Un total de 8 persones han estat rebudes per la regidora d'Activitat Econòmica, Cooperativisme i Ocupació, Loren Rider.

L'ajuntament contractarà 20 persones en el marc plans d'ocupació amb el suport de la Diputació de Barcelona i l'AMB

L'Ajuntament de Sant Feliu ha publicat les bases per a la contractació d'un total de 20 persones de diversos perfils professionals, en el marc dels plans d'ocupació amb el suport de la Diputació i de l'Àrea Metropolitana de Barcelona. 

Sessió formativa a càrrec del CNL Roses sobre eines i recursos lingüístics per a les persones que treballen als plans d'ocupació

Un total de nou persones han participat aquest dimecres 9 de març a la sessió informativa del Consorci per la Normalització Lingüística que ha tingut lloc al Centre Cívic Les Tovalloles. 

Més tallers per a la recerca de feina amb el Servei Local d'Ocupació

El Servei Local d'Ocupació programa nous tallers per al març i l'abril de 2022. A més dels cursos que s'ofereixen regularment, s'hi afegeixen d'altres de puntuals en col·laboració amb els ajuntaments de Sant Joan Despí i Sant Just Desvern.

Informació sobre treball en temps de coronavirus (actualització)

Donada la situació excepcional causada per la pandèmia del COVID-19 us oferim un recull d'informació relacionada amb l'àmbit del treball.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
12
SegüentAvanç ràpidDarrera
Salta a la part superior