Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
18/04/2021 04:55:14

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

Accedir al canal RSS de Actualitat
Formació online per a empreses: 'Coneix els requisits legals i fiscals de la venda online'

Formació online d'un total de 6 hores, adreçada a persones emprenedores, autònomes, professionals, comerços i empreses que vulguin posar en marxa un negoci on-line, que vulguin ampliar la seva línia de negoci per e-commerce o que ho tinguin en marxa i necessitin saber els aspectes legals i fiscals.

Mesures restrictives per la Covid-19: torna el confinament comarcal

A causa de l'augment de les xifres epidemiològiques de la Covid-19, el Procicat ha acordat la restricció de mobilitat a l'àmbit comarcal. Aquesta i la resta de mesures mantindran del 9 al 19 d'abril.

Actualització 16/04/2021: El Procicat ha aprovat la pròrroga d'aquestes mesures fins el 25 d'abril. 

Nous ajuts extraordinaris per al sector comerç

El govern de la Generalitat ha aprovat una resolució per compensar el tancament dels comerços al detall de productes no essencials en establiments amb una superfície superior a 400 metres quadrats o que es trobin dins de centres, galeries o recintes comercials, a causa de les mesures de salut pública ocasionades per la pandèmia de la COVID-19.

Actualització 26/01: Convocatòria publicada al DOGC. El termini per sol·licitar aquests ajuts és del 27 de gener a les 9 h, fins al 10 de febrer de 2021 a les 14 h.

Actualització 10/03: el termini per a la segona convocatòria d'aquests ajuts és del 10 al 17 de març. Els establiments beneficiaris de la primera convocatòria rebran l'ajut sense haver de presentar cap nova sol·licitud. 

Actualització 9/04: el DOGC publica una ampliació de la quantia d'aquests ajuts per als establiments de restauració que es trobin dins de centres, galeries o recintes comercials que ja el van sol·licitar i que continuen afectats per les restriccions.

Formació online per a empreses: 'Crea la teva web amb Wordpress'

Si ets una persona emprenedora o treballes en una empresa que vulgui crear la seva  web des de l'inici, o bé entendre millor el seu funcionament, inscriu-te en aquest seminari online de tres sessions sobre un dels gestors de continguts més utilitzats per a la creació de webs i blogs.

Subvencions a l'emprenedoria femenina en el sector digital

Oberta la convocatòria per sol·licitar aquests ajuts adreçats a empreses de base tecnològica liderades per dones, amb l'objectiu de contribuir a la consolidació d'empreses emergents del sector TIC fundades i liderades per dones, que estiguin en la fase inicial de la seva activitat empresarial. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 23 d'abril de 2021.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera
Salta a la part superior