Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
18/06/2019 15:28:34

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

  Accedir al canal RSS de Actualitat
  Seminari "Eines al núvol per a la gestió de l'empresa"

  Al món actual, on es treballa cada cop més amb mitjans tecnològics, és molt important conèixer totes les propostes que ens poden ajudar en la nostra tasca diària. És per això, que en el Seminari "Eines al núvol per a la gestió de l'empresa", adreçat tant a persones emprenedores com a empreses, autònoms/es i professionals, els propers dies 3 i 10 de juliol, t'explicarem unes quantes eines al núvol gratuïtes i molt interessants.

  Sant's Market!

  29 de juny SANT'S MARKET al Parc de Torreblanca

  Un espai on gaudir del comerç local de les ciutats de Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern en un espai de referència del Baix Llobregat.

  Passeja per al Parc de Torreblanca i gaudeix d'aquesta nit d'estiu!

  De 17 a 24 hores, més de 50 participants per a tu en un entorn immillorable!!!

  L'Ajuntament contractarà 20 persones en el marc d'un pla d'ocupació de la Diputació de Barcelona

  L'Ajuntament inicia el procés de selecció per contractar 20 persones en situació d'atur com a tècniques, auxiliars administratius i personal de manteniment a través d'un pla d'ocupació. 

  Inici del curs d'Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions a l'Aula Sant Feliu

  Durant el mes de juliol es posarà en marxa el Certificat de Professionalitat d'Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions

  Les persones interessades en participar, cal que es presentin a la sessió informativa que tindrà lloc el proper 13 de juny a les 10 h. a l'Aula Sant Feliu, on s'informarà dels requisits d'accés, el perfil professional i les sortides laborals, el programa i el calendari del curs.

  La borsa de treball municipal organitza accions per apropar persones candidates a les empreses concessionàries dels serveis de neteja

  El passat divendres 10 i dijous 16 de maig  des del Servei Local d'Ocupació (SLO) de l'Ajuntament es van organitzar diferents sessions informatives en col·laboració amb les empreses concessionàries dels serveis de neteja (FCC i Net expres) per oferir a les persones inscrites a la borsa de treball la possibilitat de conèixer les condicions laborals d'aquestes empreses atesa la necessitat de contractació de personal per la campanya de suplències d'estiu.

  Les diferents accions es van desenvolupar al Centre Can Maginàs, amb l'objectiu de posar en contacte les persones candidates amb empreses usuàries de la borsa. 

  PrimeraRetrocés ràpidAnterior
  123456789
  SegüentAvanç ràpidDarrera