Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
01/03/2024 18:44:15

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

Accedir al canal RSS de Actualitat
Formació per a empreses: Presenta els teus impostos per Internet i estalvia temps i diners

Curs dirigit a persones autònomes, professionals independents i microempreses que tinguin interès en conèixer la mecànica dels impostos i com presentar-los per Internet. Formació online que tindrà lloc els dijous 14 i 21 de març pel matí.

Formació i Ocupació a Sant Feliu al 2023, en xifres

Els serveis de Formació i Ocupació de Promoció Econòmica de Sant Feliu presenten uns números al 2023 que reforcen l'aposta per la formació i la millora professional. Més de 1.000 persones van passar per Can Maginàs.

Dotze mesos del Programa Treball i Formació

El regidor Juan Francisco López ha conduït l'acte de cloenda dels contractes de les quatre dones que durant l'últim any han estat treballant a l'Ajuntament de Sant Feliu mitjançant diferents línies del programa Treball i Formació.

Formació per a empreses: Informa't de les novetats del règim d'autònoms

Píndola de la línia de Creació i Gestió Empresarial per a persones emprenedores i/o empreses de dues hores on es repassaran els canvis en el pagament de les quotes d'autònoms. Tindrà lloc dijous 29 de febrer en modalitat virtual.

S'inicien els programes Orienta i Suport a l'Ocupació Juvenil

Al gener han començat els programes Orienta i Suport a l'Ocupació Juvenil. Dirigits a diferents col·lectius, ambdós volen acompanyar les i les participants en la seva orientació i millora professional. Vine al Centre Can Maginàs i informa't.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera
Salta a la part superior