Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
04/07/2020 11:23:05

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

Accedir al canal RSS de Actualitat
Novetats del Servei Local d'Ocupació: cita prèvia i ampliació dels serveis

El Servei Local d'Ocupació reprèn la seva activitat presencial amb novetats que milloren la comunicació amb la ciutadania al temps que garanteix les mesures de protecció i seguretat sanitària.

Seminari en línia "Com posicionar el teu web a internet (SEO local)"

Vols aconseguir que la pàgina web de la teva empresa sigui visible en els primers resultats del cercador? El proper 6 de juliol es realitzarà el seminari en línia "Com posicionar el teu web a internet (SEO local)" adreçat a persones emprenedores i empreses.

Noves mesures socials de reactivació de l'ocupació i protecció de treballadores en règim d'autònom i de competitivitat del sector industrial

El 27 de juny, ha entrat en vigor un nou decret, que prorroga els ERTO i introdueix novetats en la prestació extraordinària per cessament d'activitats dels autònoms.

Nova línia d'ajuts a empreses i professionals del sector turístic afectades per la COVID-19 de la Generalitat de Catalunya (actualització)

Es tracta d'una nova línia de subvencions, que consisteix en una aportació única d'entre 1.000 i 10.000 euros segons la tipologia de professional i empresa que el sol·liciti. Termini de sol·licitud fins el 27 de juliol o fins que s'esgotin els fons.

Relació de les principals mesures d'ajut per a les persones treballadores autònomes i PIMES durant la crisi de la COVID-19 (actualització)

La situació d'excepcionalitat causada per la pandèmia de la COVID-19 ha provocat  una situació que afecta profundament a l'activitat econòmica. En conseqüència, diferents administracions estan prenent mesures per pal·liar els efectes negatius en l'economia. Us en destaquem les mesures més rellevants.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera