Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
04/10/2023 05:25:43

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

Accedir al canal RSS de Actualitat
Èxit en la realització dels "Tallers de Rap 2030" organitzats en col·laboració amb l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Han finalitzat els "Tallers de Rap 2030" organitzats per l'Ajuntament i dirigits a que els alumnes dels PFI-PTT treballin el pensament crític i els valors i principis de l'Agenda 2030. La presentació del rap, el 13 d'octubre al Casal de Joves.

Formació en lideratge amb perspectiva de gènere adreçada a càrrecs de gestió d'equips

Formació en lideratge conscient, perspectiva de gènere i comunicació inclusiva per a tant directors com directores d'empreses del Baix Llobregat. Les formacions tindran lloc els propers 4, 18 i 25 d'octubre al Centre Can Maginàs.

Els establiments de La Rosa es connecten

L'Ajuntament habilita el servei Connecta Comerç Sant Feliu de La Rosa, un programa intern perquè els comerços participants en la iniciativa trobin el que busquen i s'abasteixin localment.

Ja es pot comprar per Internet mitjançant Roses

Ja és possible utilitzar la moneda local de Sant Feliu per a realitzar compres online. L'Ajuntament ha desenvolupat el programari que permet integrar La Rosa com a forma de pagament en els negocis online dels comerços.

Formació per a empreses: Crea les teves campanyes d'e-mail màrqueting (Newsletter)

Nova formació virtual en Creació i Gestió Empresarial, en aquest cas centrada en les possibilitats de les newsletters en les estratègies de promoció d'empreses i emprenedors/res. Serà dijous, 28 de setembre, de 15 a 18h.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera
Salta a la part superior