Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
17/02/2020 09:25:39

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Catàleg de mapes

Categories:
Cartografia Base
Recull de mapes amb informació de cartografia base: planejament, cadastre, bases gràfiques, etc.Recull de mapes amb informació de cartografia base: planejament, cadastre, bases gràfiques, etc.
Infraestructures i Inventariat
Recull de mapes d'Instal·lacions tal com Clavegueram, Enllumenat públic, Fibra Òptica Municipal, Reg, Jardineria, Contenidors, etc.Recull de mapes d'Instal·lacions tal com Clavegueram, Enllumenat públic, Fibra Òptica Municipal, Reg, Jardineria, Contenidors, etc.
Demografia
Recull de mapes relacionats amb la població. Temàtics de densitat de població, distribució de la població segons edat, sexe, origen, etc.Recull de mapes relacionats amb la població. Temàtics de densitat de població, distribució de la població segons edat, sexe, origen, etc.
Mobilitat i Itineraris
Recull de mapes relacionats amb el trànsit, zones d'aparcament, bicicletes, itineraris, rutes culturals, etc.Recull de mapes relacionats amb el trànsit, zones d'aparcament, bicicletes, itineraris, rutes culturals, etc.
Altres Temàtics
Recull de mapes especialitzats diversosRecull de mapes especialitzats diversos
Activitats econòmiques
Recull de mapes relacionats amb temàtics d'activitats econòmiques.Recull de mapes relacionats amb temàtics d'activitats econòmiques.