Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
09/06/2023 19:30:04

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

La piscina de l'Escorxador comença divendres 17 de juny la temporada d'estiu

13/06/2022
Lectures: 3041
La piscina de l'Escorxador comença divendres 17 de juny la temporada d'estiu

La piscina municipal de l'Escorxador obrirà les seves portes el dia 17 de juny, en una nova temporada que s'allargarà fins al 4 de setembre. La ciutadania podrà gaudir de l'equipament a l'aire lliure durant prop de tres mesos i fins que comenci el nou període escolar, de dilluns a diumenge, d'11 a 20 h.

Com ve sent habitual, l'Ajuntament posa a disposició de les persones interessades en accedir-hi diversos tipus d'entrada, des de les puntuals fins als pacs, passant pels abonaments mensuals i de temporada. Per tramitar aquests últims, les persones empadronades a Sant Feliu han de demanar cita prèvia trucant per telèfon al 93 666 14 44 o a través d'aquest enllaç, fins al 8 d'agost. Les persones no empadronades poden fer la seva sol·licitud des del 16 de juny fins al 8 d'agost. Un cop les persones interessades tinguin la cita prèvia reservada, podran adquirir els abonaments al Complex Municipal de Piscines, de 10 a 14 h i de 16 a 20 h.

Tot a l'abast de tothom

Aquest any es tornarà a aplicar la tarifació social als abonaments mensuals i de temporada de la piscina, els imports dels quals varien en funció dels ingressos i el nombre de persones del nucli familiar. Els preus s'han establert en base a 4 trams, i es poden calcular amb l'eina en línia que l'Ajuntament posa a disposició de la ciutadania en aquest enllaç. Per a aquelles persones que no vulguin acollir-se a la tarifació social, els preus dels abonaments seran de 57,87 euros el mensual i de 137,56 el de temporada. Les tarifes de la resta d'entrades es poden consultar en el tríptic informatiu, així com informació d'interès sobre la temporada 2022 de la piscina de l'Escorxador.

Tornen les Nits a l'Escorxador

La temporada 2022 repeteix l'experiència de les Nits a l'Escorxador davant la bona acollida d'aquesta iniciativa per part de la ciutadania. Les nits de divendres i dissabte del mes de juliol, de 21 a 23 h, es podrà fer ús d'aquestes instal·lacions adquirint prèviament un passi nocturn. Les entrades es podran comprar el mateix divendres o dissabte de 17 a 22 h, i estaran disponibles sempre i quan no hagi restricció d'aforament. El preu és de 2,45 euros per a les persones empadronades a Sant Feliu i aquelles que tinguin Carnet Blau municipal, i de 2,60 euros per a aquelles no empadronades al municipi.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior