Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
21/06/2024 02:30:19

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Restriccions i alternatives a la mobilitat al pont de la riera de la Salut

15/05/2024
Lectures: 2477
Restriccions i alternatives a la mobilitat al pont de la riera de la Salut

ADIF anuncia restriccions a la mobilitat al pas inferior de la riera de la Salut a partir del 15 de maig per les obres del soterrament. Concretament, el pas de vehicles romandrà tancat en tots dos sentits de circulació durant aproximadament un any, segons les previsions d'ADIF. Es mantindrà el sentit de pujada per riera de la Salut entre el pont i el carrer de Can Calders, per a aquells vehicles que circulin des del carrer de Pizarro.

Com a actuació complementària per tal de minimitzar l'impacte a la mobilitat amb motiu d'aquesta afectació produïda per l'avanç de les obres d'ADIF, es realitzaran diverses actuacions entre les quals destaquen la implantació d'una rotonda en la cruïlla de rambla de Marquesa de Castellbell i carretera de la Sànson, així com l'eliminació de semàfors en el tram que arriba fins a la rotonda amb el carrer de Mataró.

 

Pas alternatiu per a vianants

El pas per a vianants del pont també quedarà interromput, però només durant dues setmanes aproximadament. Entre les alternatives de pas més properes hi ha el pont verd, que connecta els barris de la Salut i de Can Maginàs, i la passarel·la del carrer de Constitució amb el passeig de Comte de Vilardaga, al costat de l'estació provisional.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior