Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
21/06/2024 02:51:09

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament de Sant Feliu, amb el Dia Internacional contra les LGTBIfòbies

16/05/2024
Lectures: 648
L'Ajuntament de Sant Feliu, amb el Dia Internacional contra les LGTBIfòbies

El 17 de maig de l'any 1990, l'Organització Mundial de la Salut va eliminar l'homosexualitat femenina i masculina de la llista de malalties mentals. Anys més tard, el 2014 es va aprovar a Catalunya la Llei 11/2014, del 10 d'octubre, per garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals i per a eradicar l'homofòbia, la lesbofòbia, bifòbia, la transfòbia i la interfòbia, instant els ajuntaments a desenvolupar polítiques LGTBI. 

L'objectiu del Dia Internacional contra les LGTBIfòbies és sensibilitzar la societat contra la discriminació del col·lectiu LGTBI a través de la informació, la reflexió, la reivindicació i la denúncia contra les agressions físiques, psicològiques, intel·lectuals i morals de les persones per raó d'orientació sexual, identitat o expressió de gènere.

Sota el lema Si ho veus, no callis, l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat vol donar suport a totes les persones i entitats que representin el dret a SER per viure la diversitat afectiva i sexual en plena llibertat.

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior