Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
01/03/2024 03:00:59

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Sant Feliu posa en valor el paper del col·lectiu de persones amb diversitat funcional en la Setmana de la disCapacitat 2023

24/11/2023
Lectures: 923
Sant Feliu posa en valor el paper del col·lectiu de persones amb diversitat funcional en la Setmana de la disCapacitat 2023

L'Ajuntament de Sant Feliu, en col·laboració amb diferents entitats de persones amb diversitat funcional, commemora la Setmana de la disCapacitat 2023 del 27 de novembre al 3 de desembre, Dia Internacional de les persones amb discapacitats. L'objectiu és visibilitzar i posar en valor el paper d'aquest col·lectiu de persones per avançar en l'assoliment dels seus drets i en la millora de les seves condicions de vida amb un seguit d'activitats culturals, lúdiques i esportives obertes a tota la ciutadania.

L'inici de la commemoració el marcarà la 3a caminada popular, que tindrà lloc el dilluns 27 de novembre, a partir de les 10.15 h. La caminada, organitzada per l'Escola Tramuntana, amb la col·laboració de l'Associació de Discapacitats Físics (ADF) i la resta d'entitats locals, començarà a la plaça del Vuit de Març i finalitzarà a la plaça de la Vila, on es farà la lectura del manifest en la festa final.

El dimecres 29 de novembre, a les 16.30 h, la Sala Ibèria acollirà el Festival M&M, organitzat pel Servei de Teràpia Ocupacional Marquet Molins, de la Fundació APIP-ACAM. La Sala Ibèria també acollirà el divendres 1, a les 21 h, un sopar de convivència organitzat per l'Associació Asprodis.

Tancarà la Setmana de la disCapacitat d'enguany la representació teatral "Fundido en negro", a càrrec de la companyia Sarau de l'Associació artística de cecs i deficients visuals de Catalunya Caixa inversa. L'obra es representarà el diumenge 3 de desembre, a les 12 h, al Casal de Joves.

Gaudir d'una vida plenament autònoma

La commemoració de la Setmana de la disCapacitat i el treball en xarxa amb els i les integrants d'aquest col·lectiu són iniciatives impulsades des de l'Ajuntament per propiciar que les persones amb discapacitats, incloent les persones amb trastorns de salut mental, puguin gaudir d'una vida autònoma.

En el ple de novembre el consistori preveu adherir-se al reconeixement i les reivindicacions d'aquest col·lectiu aprovant una moció presentada per la Junta de Portaveus en defensa dels Drets de les Persones amb Discapacitat.

 

Documents relacionats:
Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior