Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
09/08/2022 21:24:47

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Sant Feliu participa al Fòrum Mundial Urbà de les Nacions Unides per construir un futur més inclusiu i sostenible

29/06/2022
Lectures: 587
Sant Feliu participa al Fòrum Mundial Urbà de les Nacions Unides per construir un futur més inclusiu i sostenible

Sant Feliu ha participat en el Fòrum Mundial Urbà de les Nacions Unides. El tema principal del fòrum, que se celebra cada 2 anys, ha estat Transformar les nostres ciutats per a un millor futur urbà.

Fer que les ciutats siguin més inclusives ha de ser un objectiu central de la recuperació després de la pandèmia. Aquest ha estat el missatge de l'ONU a centenars de delegats i delegades de tot el món, reunides al fòrum urbà que finalitza aquest dimecres a Katowice, Polònia. Entre elles, la primera tinenta d'alcaldia, Lídia Muñoz, representant de Sant Feliu en un Fòrum Urbà Mundial, on també es van abordar reptes com l'emergència climàtica i la resolució de conflictes.

Muñoz va intervenir a una ponència explicant com el soterrament està essent el motor per al desenvolupament de l'Agenda Urbana a la nostra ciutat, que ha estat escollida com a ciutat prova pilot per part del govern de l'Estat per a la seva implementació. 

Muñoz va acabar la seva intervenció recordant que "si parlem de futur i de posar la vida al centre de les polítiques públiques, cal abordar amb urgència la intolerable pèrdua de vides que es produeix a les fronteres i especialment a la Mediterrània. Totes les vides compten!".

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior