Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
09/08/2022 22:26:35

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

AFAP i USLA organitzen una Escola d'estiu orientada a la diversitat cultural

29/06/2022
Lectures: 275
AFAP i USLA organitzen una Escola d'estiu orientada a la diversitat cultural

Dilluns 4 de juliol comencen les activitats que integren l'Escola d'estiu organitzada per l'Associació per al Foment de l'Amistat entre els Pobles (AFAP) i la Universitat Lliure Autogestionada (USLA). Fins al 15 de juliol hom podrà participar en diversos tallers i formacions, que van des de la possibilitat d'aprendre marroquí per a viatgers fins al taller de dansa africana, passant per activitats com el trivial 'Un tomb per Sant Feliu', o el concert que tancarà aquesta edició de l'Escola amb Kaïro Band.

Aquesta iniciativa compta enguany amb aliances amb diverses entitats com la Xarxa de Treball Comunitari, Amics de la Natura, CohesionART i l'Associació d'Amics Mestre Esteve. Aquestes han treballat conjuntament per oferir una programació durant l'estiu, època en la que tradicionalment no hi ha gaire oferta d'activitats per al públic adult, en un espai educatiu informal i lúdic, culturalment divers, i inclusiu. L'objectiu és que aquestes propostes ajudin a visualitzar en positiu i comprendre millor la diversitat cultural, en clau lúdica i des de la participació diversa, per crear consciència i afavorir la convivència ciutadana.

Totes les activitats són gratuïtes, i per accedir-hi cal inscriure's a través d'aquest enllaç. Les places són limitades, i es podran fer fins a tres inscripcions per ordre de prioritat. Si el número d'inscripcions ho permet, es podrà participar en més d'un taller. Totes les inscripcions són compatibles amb la inscripció a l'espectacle final del dia 15 de juliol.

Més informació a ateneusantfeliuenc.cat/activitats-de-lescola-destiu/, i al cartell adjunt.

Documents relacionats:
Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior