Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
04/10/2023 06:06:30

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

El ple de juny portarà a aprovació el Pla Local de Joventut

27/06/2022
Lectures: 1002
El ple de juny portarà a aprovació el Pla Local de Joventut

La sessió plenària de juny tindrà lloc el dijous 30, a les 18 h, a la Sala de Plens de l'Ajuntament i es podrà seguir en directe a través d'aquest enllaç i de Ràdio Sant Feliu. L'ordre del dia inclou un total de 46 punts, amb 3 mocions.

Coincidint amb la setmana de l'Orgull LGTBIQ+, la Junta de Portaveus presentarà una Declaració Institucional de l'Ajuntament de Sant Feliu pel 28 de juny de 2022, Dia per l'Alliberament i Orgull LGTBIQ+ "Més Orgull, millor Ciutadania". Entre les mocions d'àmbit local, la Junta de Portaveus presentarà dues propostes més, una de suport a la concessió de la Creu de Sant Jordi 2022 a la Fundació NouXamfrà; i una d'adhesió al Manifest del Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Llobregat amb motiu del 15 de juny, Dia Internacional de Presa de Consciència de l'Abús i el Maltractament a les persones grans.

Amb motiu del canvi d'alcaldia, en aquesta sessió es proposarà al ple la modificació de la composició i competències de les diferents comissions informatives.

En l'àrea de Govern Obert i Serveis Generals es portaran a aprovació dues modificacions de crèdit i el reconeixement extrajudicial de crèdit de diverses operacions comptables. També es proposarà al ple modificar la plurianualitat de les diferents actuacions finançades pels fonts Next Generation, així com del contracte de serveis de redacció dels diferents projectes derivats del concurs internacional de projectes per al nou espai de centralitat urbana resultant del soterrament de les vies del tren.

En la mateixa àrea es designaran les festes locals de l'any 2023 i es proposarà concedir subvenció de suport a activitats ciutadanes, en règim de concurrència competitiva, del Programa de Participació Ciutadana i Convivència de Sant Feliu, per a l'any 2022. També es portarà a aprovació declarar deserta la licitació del contracte de la concessió, mitjançant concurs i tramitació ordinària, de l'ús privatiu de la parada número 10 del Mercat Municipal "La Plaça" de Sant Feliu.

En l'àrea de Drets de Ciutadania i Polítiques Socials es portarà a aprovació el Pla Local de Joventut i es proposarà concedir subvencions de concurs, per a l'any 2022, a diverses entitats dels àmbits de Feminisme i LGTBI i Cooperació Internacional, així com denegar la concessió de diverses subvencions de l'àmbit de Cultura.

A més, es presentarà la subvenció finalista a l'entitat Associació Diaconia de Sant Feliu de Llobregat per al projecte d'Acció Social, de l'any 2022 i, aprovar-ne el conveni corresponent, així com aprovar la modificació de les condicions de justificació del conveni regulador de la subvenció a Creu Roja Espanyola, per fer front a la crisi humanitària d'Ucraïna.

En aquesta àrea també es proposarà concedir subvenció finalista a l'entitat Càritas Diocesana de Sant Feliu per al projecte Acció Social de l'any 2022 i  aprovar-ne el conveni corresponent, així com concedir una subvenció extraordinària a l'entitat Club Natació Sant Feliu per a la substitució, millora i reordenació de la instal·lació d'aigua calenta sanitària del Complex Municipal de Piscines.

En l'àrea de Territori, Sostenibilitat i Activitat Econòmica el ple prendrà raó de l'aprovació definitiva de la memòria justificativa de la comercialització pública d'energia elèctrica per mitjà de l'empresa pública Tractament i selecció de Residus, SA (TERSA), en règim de lliure concurrència.

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior