Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
01/07/2022 12:29:44

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Els casals d'estiu i els campus esportius de Sant Feliu obren inscripcions

19/05/2022
Lectures: 932
Els casals d'estiu i els campus esportius de Sant Feliu obren inscripcions

Les inscripcions de gran part dels casals d'estiu i campus esportius ja estan obertes. Com cada any, l'oferta és àmplia i variada i inclou també tallers i activitats d'oci en dies puntuals, que es poden consultar en el llibret que l'Ajuntament ha publicat en aquest enllaç.

Pel que fa als casals d'estiu en centres escolars, aquests estaran oberts a partir del 27 de juny. El Club d'Esplai Diversitat Lúdica coordina el casal de l'Escola Nadal, mentre que el Club d'Esplai Sant Feliu organitza els casals que es fan a les escoles Pau Vila, Gaudí i Monmany, i als centres cívics de Falguera i de Mas Lluí. Les AMPAs i AFA de les escoles Salvador Espriu, Monmany i Miquel Martí i Pol també ofereixen diverses modalitats de casal en els respectius centres.

Quant als campus esportius, en l'àmbit futbolístic l'oferta inclou el campus del Santfeliuenc FC i el campus de tecnificació de la Peña Recreativa SF. El Complex municipal de piscines organitza dues modalitats: d'una banda el tradicional campus d'estiu, que començarà el 23 de juny, i de l'altra, una sèrie d'estades d'estiu que es realitzaran de l'11 al 15 de juliol. El CH Sant Llorenç també ofereix dues possibilitats de participar en les seves activitats, amb el campus esportiu i el Singular Match -IV Tecnificació d'handbol. Per als aficionats i aficionades al bàsquet, el Club de bàsquet Santfeliuenc posa a la seva disposició la possibilitat de participar en el Campus de bàsquet All Star, d'una banda, o en el Rising Stars Camp, de l'altra.

El llibret també ofereix informació sobre la nova temporada de la piscina de l'Escorxador, que enguany obre les seves portes el 17 de juny. L'horari fins al 4 de setembre, data de finalització de la temporada, serà d'11 a 20 h.

Obert el tràmit per sol·licitar els ajuts per a les activitats d'estiu

L'Ajuntament ha habilitat fins dimarts 31 de maig inclòs el tràmit per poder accedir a la concessió d'ajuts econòmics a les famílies amb infants a càrrec per a la participació d'aquests a les activitats d'estiu.

Les sol·licituds es podran presentar preferentment per mitjans electrònics, a www.santfeliu.cat/tramits o directament al tràmit d'aquest enllaç. Només en el cas que no sigui possible tramitar la sol·licitud per mitjans electrònics, es podrà fer presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (plaça de Lluís Companys, 1) demanant cita prèvia, entre el 20 i el 30 de maig,  trucant al telèfon 93 685 80 01 de dilluns a divendres, de 8 a 20h.

L'import dels ajuts, amb caràcter general, serà l'equivalent al 80% del cost bàsic del servei. També amb caràcter general, els ajuts s'apliquen pel cost de les activitats bàsiques d'estiu (matins, excepte a les Escoles Bressol), restant exclosos el servei d'acollida, el servei de menjador i altres activitats.

Podrà ser beneficiari dels ajuts qualsevol nucli familiar de Sant Feliu de Llobregat sempre que tant la persona sol·licitant (pare, mare o tutors legals) com l'infant, fins a 16 anys, estiguin empadronats al municipi. A més, l'infant ha d'assistir a una de les activitats d'estiu organitzades per l'Ajuntament o per entitats educatives i/o esportives que tinguin Conveni amb l'Ajuntament i que realitzin les activitats en equipaments municipals, que es poden consultar juntament amb la resta d'informació rellevant al tràmit dels propis ajuts.

Documents relacionats:
Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior