Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
01/07/2022 13:04:44

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Entra en funcionament la nova estació transformadora al barri de Falguera, fita assolida després d'anys de reivindicacions veïnals

20/05/2022
Lectures: 384
Entra en funcionament la nova estació transformadora al barri de Falguera, fita assolida després d'anys de reivindicacions veïnals

Dijous 12 de maig la companyia elèctrica va posar en marxa la nova estació transformadora situada al carrer de Jaume Ribas 3-5, al costat de la zona verda, després que fa uns mesos s'iniciés el seu trasllat des de la seva ubicació original al carrer de Remigi Guix. L'actuació forma part dels acords als que l'Ajuntament va arribar amb la companyia per atendre una petició que durant anys demanaven veïns, veïnes i comerciants de la zona.

L'Ajuntament dona compliment així a les reivindicacions que el veïnat venia expressant especialment des de 2016 quan l'estació transformadora, que oferia servei a més de 500 habitatges i una trentena de comerços, va patir diverses avaries amb el conseqüent tall del servei.

En el seu moment l'Ajuntament va exposar la situació a la Direcció General d'Energia de la Generalitat de Catalunya, i en els darrers anys ha instat en diverses ocasions, de la mà de la comissió veïnal, a què se solucioni la situació mitjançant la instal·lació d'una nova estació transformadora que complís amb tots els requisits de qualitat, i que estigués situada en un lloc millor integrat amb la via pública. La vella instal·lació del carrer de Remigi Guix serà desmantellada, i es restaurarà la vorera on estava emplaçada.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior