Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
01/07/2022 12:04:53

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Jornada de debat sobre el Pla estratègic de cultura oberta a tota la ciutadania

19/05/2022
Lectures: 607
Jornada de debat sobre el Pla estratègic de cultura oberta a tota la ciutadania

Dissabte 21 de maig a les 10 h el Palau Falguera acull una jornada per definir la redacció del Pla estratègic de cultura, un dels objectius del Pla d'Acció Municipal per fer de l'acció cultural i artística una estratègia de ciutat. La sessió representa la propera fita en el full de ruta que l'Ajuntament ha treballat en els darrers mesos, amb el recolzament de la Diputació de Barcelona i la participació d'entitats, empreses i persones a títol individual, i que ha de guiar la política municipal en matèria cultural els propers anys.

Durant la jornada es debatrà la diagnosi de la realitat cultural de la ciutat, realitzada a partir de l'anàlisi previ obtingut gràcies a les opinions de la ciutadania recollides a través de diverses trobades, i d'una enquesta que han respost 400 persones. L'objectiu serà concretar l'estratègia a seguir i decidir conjuntament en quins àmbits es vol incidir. 

La jornada és oberta a tothom i inclou esmorzar a càrrec de l'organització. Per participar no cal ser membre de cap entitat ni haver pres part en la fase de diagnosi, i cal confirmar l'assistència enviant un correu electrònic a participacio@santfeliu.cat.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior