Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
28/01/2022 04:40:05

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

El polígon industrial El Pla aconsegueix la certificació 'Polígon Empresarial de Qualitat'

02/12/2021
Lectures: 795
El polígon industrial El Pla aconsegueix la certificació 'Polígon Empresarial de Qualitat'

El polígon industrial El Pla de Sant Feliu de Llobregat ha rebut aquest dijous el distintiu Polígon Empresarial de Qualitat, que atorga la Coordinadora Española de Polígonos Empresariales (CEPE), de la qual PIMEC ostenta la vicepresidència. El Pla és el primer polígon del Baix Llobregat en aconseguir aquest distintiu, el segon de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, el setè de Catalunya i el vint-i-dosè de tota Espanya. 

L'alcaldessa de Sant Feliu de Llobregat, Lídia Muñoz, ha rebut la Certificació de mans de Joan Soler, president de PIMEC Baix Llobregat - L'Hospitalet i de l'Associació d'Empresaris del Polígon d'El Pla (AEPLA), i de David Giménez, vicepresident de CEPE i director gerent de PIMEC. La directora de l'Agència de Desenvolupament Econòmic de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, Anna Hernández, també ha participat a l'acte, celebrat aquest matí al Centre de Serveis El Pla. La trobada ha comptat amb la presència de la regidora d'Activitat Econòmica, Cooperativisme i Ocupació de l'Ajuntament, Loren Rider, del delegat territorial de PIMEC, Agustí Miró, i de la responsable de PIMEC Polígons, Marcela Véliz.

Polígon Empresarial de Qualitat

La certificació Polígon Empresarial de Qualitat s'ha produït després que l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) posés en marxa, de la mà de PIMEC, una prova pilot de certificació de polígons. Aquesta certificació es va auditar al gener d'aquest any, després d'un treball de coordinació iniciat al 2020 i amb continuïtat en aquest any, per complir amb els requisits de qualitat. 

PIMEC Polígons i l'AMB vetllen perquè l'entorn on les empreses desenvolupen la seva activitat sigui competitiu en aspectes com l'urbanisme, les infraestructures, la sostenibilitat o la mobilitat, i treballen per assolir nous reptes, com la digitalització o la sostenibilitat.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior