Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
28/01/2022 03:07:34

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Es constitueix el 25è Consell d'Infants de la ciutat

01/12/2021
Lectures: 650
Es constitueix el 25è Consell d'Infants de la ciutat

El 25è Consell d'Infants de Sant Feliu s'ha constituït aquest dimarts, 30 de novembre, amb un acte a la Sala Ibèria al qual han assistit els nens i nenes que formen part del Consell, així com l'alcaldessa de la ciutat, Lídia Muñoz, la regidora d'Educació, Mireia Aldana, i altres membres del consistori, a més de persones col·laboradores, mestres, familiars i amics i amigues dels consellers i conselleres entrants i sortints.

Els protagonistes de l'esdeveniment han estat els integrants del Consell d'Infants, que han donat compte de la tasca desenvolupada durant el curs 2020-2021 amb suport audiovisual. També han recordat la responsabilitat del conjunt de la ciutadania en el respecte i la promoció dels drets dels infants, que es rememoren internacionalment el 20 de novembre. En el marc de la celebració s'ha fet efectiu el lliurament d'una rosa i una fotografia de record als membres sortints del Consell, alhora que s'ha donat la benvinguda als membres entrants, amb la recepció dels identificadors del Consell i el traspàs de carpetes.

L'alcaldessa ha dedicat unes paraules de reconeixement sobre la tasca feta pel Consell vigent i ha agraït la col·laboració dels membres del Consell que acaben el seu període al consell. A continuació, ha traslladat al nou consell l'encàrrec polític per a aquest curs, que consisteix en impulsar activitats que ajudin a complir els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). Aquestes poden ser des d'una cursa solidària fins a una caminada, qualsevol que permeti garantir duna vida sana i promoure el benestar de tots i totes en totes les edats, reduir desigualtats, i aconseguir la igualtat de gènere i empoderar a totes les dones i nenes.

Tot seguit els consellers i conselleres han pujat a l'escenari per fer-se una foto amb els representants polítics i les dinamitzadores. I per tancar l'acte ha sonat la dansa del Consell d'Infants i s'ha desplegat la pancarta fotografia del nou Consell d'Infants 2021-2022.

El Consell d'Infants és un òrgan de participació ciutadana format per infants de 5è i 6è de Primària escollits democràticament pels escolars dels centres educatius del municipi, en el marc d'un projecte educatiu en valors i civisme. Any rere any, el consell es renova parcialment per tal que els consellers i conselleres que han iniciat 1r d'ESO passin el relleu als alumnes de 5è. Els seus membres es reuneixen un cop al mes per fer propostes de millora de la ciutat, organitzar la seva participació en diversos esdeveniments i abordar l'encàrrec que se'ls formula anualment des de l'Ajuntament.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior